Az emberiség Anyjának üzenete 2018. június 13-án, Stefania Caterina által

“Drága gyermekeim,

Ma azt szeretném elmondani nektek, hogyan TESTESÜL MEG AZ ÉLET IDŐBEN ÉS TÉRBEN. Életetek nem absztrakció, a körülmények alkalmi kombinációjának gyümölcse. A Szentháromságos Isten szeretetéből és gondolatából származik. Minden ember élete olyan, mint egy pompás fa: gyökereit örökkévalósággá teszi, virágzik és az idő múlásával gyümölcsöt hoz, hogy végül újra átjusson az örökkévalóságba, ahol örökké fog élni. A Teremtőtök, mint egy bölcs kertész, tudja, hová helyezzen minden egyes fát, de a fának is meg kell tennie a maga részét, megmagyarázom nektek, miért.

Már elmondtam teremtésetek pillanatát: ez az alapvető pillanat, amikor Isten előtt vagytok, és szabadon választanotok kell, vajon Neki adjátok át életeteket vagy a gonosz léleknek. Isten segít a döntésben, megmutatja nektek, mint egy filmben, életeteket, ahol élni fogtok választásotok szerint. Megismerteti veletek, mit szán nektek, a kereszteket, melyekkel utatokon találkoztok, az eseményeket, melyeket megtapasztaltok halálotokig. Isten soha nem kér titeket, hogy a nélkül döntsetek, hogy korábban nem adta meg a fényét ehhez.

Ugyanez fog történni halálotok pillanatában is: Isten megmutatja nektek, mint egy filmben, az életet, melyet éltetek, hogy bűnbánatot tegyetek, ha bűnt követtetek el; akkor is el kell döntenetek, hogy szeretnétek-e elfogadni Isten segítségét vagy sem. A halálról később fogok beszélni.

Térjünk vissza teremtésetek pillanatához: Isten előtt vagytok, és szabadon elfogadhatjátok a tervezetet és küldetést vagy sem, amelyet Isten készített nektek, és amit megmutatott nektek. Lucifer, Isten engedelmével is előttetek van és hamis ígéreteivel megkísért. Mindegyikőtökkel ugyanazt teszi, mint elődeitekkel. Választhattok Isten szeretete és Lucifer hamissága között. Ekkor az Atya Isten megmutatja nektek az Ő Fiát, Jézus Krisztust, az Utat, az Igazságot és az Életet, [1], és megígéri nektek Fia nevében, a Szentlélek ajándékát. [2] Ez a ti döntésetek, hogy el akarjátok-e fogadni Jézus Krisztust, mint Istent és Megváltót. [3] Mindannyitokat szabadnak és intelligensnek teremtett Isten, és szabadon kell elfogadnotok szeretetét és útmutatását. A Teremtőtök szeret és tiszteli szabadságotokat, ezért mindig tőletek függ, hogy a jó vagy a rossz között döntötök.

Válaszotok szerint erre vagy arra a bolygóra kerültök. Aki elfogadja a Legszentebb Szentháromságot és küldetését, az Istenhez hűséges emberiségben fog élni, ahol felismeri, amit Isten kér tőle. Aki elutasítja Istent, az alsó univerzumban fog élni. Azok, akik bizonytalanok maradnak, nem ellenségesek Istennel, de kevés jó szándékot mutatnak, a középső univerzum emberiségéhez fognak menni. Ott a hűséges testvérek segítenek nekik, hogy Isten iránti döntésük megerősödjön. Azok, akik hidegek és merevek a Teremtő felé, az alsó univerzumba, a lázadók közé fognak menni.

Ez az általános szabály, de számos kivétel van, hiszen Isten irgalmassága a leglázadóbb gyermekeihez is eljut. Ezért a történelem során Isten, akik elfogadták őt a teremtés pillanatában sok léleknek megengedte, hogy a lázadó bolygókon testesüljenek meg. Ezek a nagylelkű emberek elfogadták Jézus Krisztust, és szabadon követték nyomdokait. Feláldozták magukat, lemondtak a csodálatos bolygókon való és a szent emberiségek közötti életről. Szentséges és imádságos életet éltek azok között az emberek között, akik ellenségesek és megátalkodottak voltak Istennel szemben. Gyakran nagyon magas árat fizettek ezért, akár saját vérükkel is.

Ez túlontúl is látható a Földön, az alsó univerzum leglázadóbb bolygóján, ahol az ősök szövetséget kötöttek Luciferrel. Itt testesült meg Fiam, és áldozta fel magát az összes ember üdvösségéért az univerzumban. Utána sokan mások is jártak ezen a bolygón, felajánlva magukat Fiamnak, Jézusnak, felebarátaik megváltására. Szentek, mártírok és próféták éltek köztetek, gyakran ismeretlenek, kigúnyolva és üldözötten. Mint virágok pattantak ki a Föld sarából oly távol Istentől, és szinte mindig eltiporták őket. Mindazonáltal életük egyértelműen bizonyságot tett Isten szeretetéről, mely Jézus Krisztuson keresztül a jókra és a gonoszokra áradt.

Gyermekek, köztetek is vannak, olyan férfiak és nők, ezeket a szavakat olvasva, akik alázatosan és bátran felajánlották magukat Istennek. Tudjátok, hogy Jézus gyengéden szeret titeket, és soha nem hagy el benneteket. Megadta nekem, hogy őrizzelek titeket az én Szeplőtelen Szívemben, közel akarlak tartani titeket magamhoz. Kezem simogat és támogat titeket, mindig mutatva az utat, mely Jézushoz vezet. Kérlek, hadd irányítsalak titeket!

Tudjátok, a Szentháromságos Isten most gyűjti gyermekeit az “Univerzum Jézus Krisztus Egyházába”. Ez az Egyház egyre inkább megjelenik; ragyogni fog, mint egy csillag, jelezve az üdvösség útját az emberiségnek. Mindannyian meghívottak vagytok, vegyetek részt ebben, őszintén felajánlva magatokat a Szentséges Szentháromságnak Szívemen keresztül. Nincs szükség nagy munkára, lenyűgöző szavakra, de még csak nagy bölcsességre sem, akár kifinomult teológiára ahhoz, hogy részt vegyetek az Egyházban, melyről beszélek. Legyetek Isten igazi gyermekei és éljetek eszerint, az elég.

Imádkozom értetek és elkísérlek benneteket utatokon; az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] János 14: 6

[2] János 14:26

[3] Kol 1:15; 1: 1-3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s