Az emberiség Édesanyjának üzenete, 2018. április 13

“Drága gyermekeim,

Ma azt szeretném elmondani nektek, hogy ISTEN ÉLETE BENNETEK VAN, AZ Ő KÉPÉRE ÉS HASONLATOSSÁGÁRA LETTETEK TEREMTVE, LÉLEKBŐL, SZELLEMBŐL ÉS TESTBŐL VAGYTOK MEGALKOTVA. Nem mindenki ismeri ezen hármas összetettség valóságát, ezért ez sok fizikai és pszichés szintű betegség és zavar oka. Szeretnék segíteni nektek ennek megértésében.

A LELKETEKBEN a Szentlélek él és működik. Folyamatosan cselekszik bennetek, ezáltal fenntartja életeteket, mind fizikai, mind lelki értelemben. Cselekvése által a Szentháromság ereje és hatalma működik. Az emberi lélek az isteni jelenlét őrzője. Létezése kezdetétől fogva az embernek választania kell, hogy megengedi-e, hogy a Szentlélek szabadon működjön vagy nem, megnyílik jelenlétének vagy bezárkózik előle. Ezt a döntést a lélek hozza meg.

Ha a lélek befogadja Istent, és megnyílik cselekedeteinek, akkor eltelik erővel és hatalommal. Felvirágzik A SZERETET, AZ ÉRTELEM ÉS AZ ERŐ, és az ember ez által Isten életének és működésének részesévé válik. Az élet törvényei teljes hatékonyságukkal bontakoznak ki és az egzisztenciális fejlődés harmonikus. Az ember lelke Isten rezgéseivel összhangban rezeg, és zárt a gonosz működése előtt. Az ember útja lépésről lépésre vezetve van, míg eljut az Isten gyermekévé válás teljes azonosságáig. Így a lélek Isten templomává válik, ahol az emberi teremtmény szemtől szemben találkozik a Teremtővel, és megkapja tőle a létfontosságú impulzusokat.

Ezzel szemben, ha a lélek zárva van Isten és a törvényei előtt, a Szentlélek arra korlátozódik, hogy fizikailag életben tartsa az embert, de azok az isteni erőforrások, amelyek őt Isten gyermekévé teszik, feltáratlanok, inaktívak maradnak. Az élet eltávolodik Istentől, az igazi békétől és a teljes önazonosságtól. Isten tiszteletben tartja az ember szabadságát, és soha nem kényszerít semmit; az embernek kell döntenie saját sorsáról. Azonban Isten soha nem hagyja el azokat sem, akik elutasítják őt. Mindig készen áll arra, hogy kinyújtsa kezét azon gyermekei felé, akik vissza akarnak térni hozzá.

Az ember lelke állandó párbeszédet folytat szellemi valójával, amely olyan, mint egy, a lelket magába foglaló burok. Amikor a Szentlélek létfontosságú impulzust küld az emberi léleknek, a lélek átadja azt az ember szellemi valójának. Az emberi szellemiség három képességgel rendelkezik: az EMLÉKEZET, a SZELLEMI MEGÉRTÉS és az AKARAT. Ezeken keresztül feldolgozza a lélekből érkező impulzust, és továbbítja az agynak, amely minden impulzust átalakít gondolattá, szavakká és cselekvésekké.

Ha életeteket Istennek ajándékozzátok és úgy döntötök, hogy törvényei szerint éltek, akkor az isteni impulzus akadálytalanul áthalad lelketekből a szellemetekbe, majd tovább a testbe. Tehát a szeretet, az értelem és az erő, amely Istentől hozzátok érkezik, a lélek-szellem-test átmeneten keresztül teljes mértékben hatni tud, és az életetek mindenben harmonikus lesz. De ha ellenszegültök Istennek, a lelketek sivár lesz és nem közöl semmit szellemetekkel, kivéve a fizikai élethez szükséges indíttatásokat. A szellem így magában kell elboldoguljon, és elkezdi arra használni a három erőforrást, hogy kidolgozza a saját gondolkodását, amely elszakad az Isteni gondolkozástól. Az életfontosságú impulzusok nem jutnak el hozzá, vagy csak zavarosan érik el, és betegségek születnek. Végül önző és problémás életet éltek. A világ törvényei és a gonosz cselekvése megtámad benneteket és eltorzítja az identitásotokat.

Milyen szerepet játszik a TESTETEK ebben az egészben? Nagyon fontos, hogy ezt megértsétek, mert a testet a keresztények helytelenül és negatív módon látják. Szinte soha nem szemlélik a megfelelő megközelítésben, és nem szeretik úgy, ahogy azt megérdemli. Mégis, Jézus is saját Teste felajánlásával váltott meg titeket, és minden nap Testével és Vérével táplál benneteket az Eucharistiában!

A test biztosítja a létezést a Földön, és ez az az eszköz, amelyen keresztül kifejezitek a környezetetek felé az isteni életet, amely bennetek van. A szavak, a gesztusok, a mosolyok, a megjelenés stb., az egyetlen mód, amellyel átadni és tanúsítani tudjátok azt, hogy kik vagytok és mit gondoltok. Ezt kis dolognak tartjátok? Az a helyes, ha testi megjelenésetek méltó ahhoz az élethez, amelyet hordoztok, méltó Istennel, Isten arcával való hasonlatosságotokhoz.

Gyermekeim, ne csináljatok testetekből próbababát, amely csak a divatos ruhák bemutatására képes. Ne kezeljétek úgy, mint egy szegény szamárt, amelyre rárakhatjátok azokat a hatalmas terheket, amelyeket a világ ró rátok: divat, viselkedési szokások, a gyakran esztelen és káros életmód. Legyetek tudatában annak, hogy testetek lelketeket és szellemi valótokat tartalmazza, amelyben hatalmas kincs lakik: az élet, amit Isten adott nektek. Felügyelet nélkül hagynátok otthonotokat, ha egy hatalmas kincs lenne benne? Természetesen nem. Mégis, testetek gyakran felügyelet nélküli otthon, ahová bárki beléphet és kedvére fosztogathat. Így megengeditek, hogy ellopják a méltóságotokat, és ezzel megsértitek magatokat és a Teremtőtöket.

Gondoskodjatok testetekről értelemmel és bánjatok vele tisztelettel, mert nem kevésbé fontos, mint a lélek és a szellem. Soha ne helyezzétek a középpontba, mint egy bálványt, annyira, hogy rabszolgájává váljatok, ahogy sokatokkal megtörténik, akik a külső megjelenés megszállottai. Ha Istenben éltek, akkor megtanultok majd egyre jobban az Ő törvényei szerint élni; látni fogjátok, hogy a testetek is egészségesebbé és harmonikusabbá válik.

Azt kérem tőletek, hogy olyan teremtményként gondoljatok magatokra, akik méltóak Isten képére és hasonlatosságára, amelyet magatokban hordoztok. Legyetek tudatában annak, hogy lelketek, szellemetek és testetek tökéletes egész, ahol minden létfontosságú és összekapcsolt, mert minden Isten által vezetett, ha megengeditek, hogy az Úr éljen és cselekedjen bennetek. Ha Isten képes irányítani az egész univerzumot, hogy ne lenne képes vezetni az életeteket?

Gyermekek, azért betegedtek meg, mert nem engeditek, hogy Isten keze szabadon működjön bennetek. Mindent magatok akartok megoldani, de nem vagytok rá képesek. Szellemiségetek gyakran átveszi az irányítást lelketek fölött, és maga határozza meg, mi a jó vagy a rossz, és ezzel nem jut sehova. Ha Istennek adjátok magatokat, a lélek visszakerül az őt megillető helyre, és így a szellem és a test megfelelő módon kapja meg a fizikai és lelki impulzusokat. Így meggyógyultok és hozzájárultok a világ és a világegyetem gyógyításához,

Kérjétek a Szentháromság Egy Istent, hogy megértsétek mindazt, amit elmondtam neked. Nem tudok mindent szavakban elmagyarázni, de a lelketekben létezik egy kommunikációs csatorna Istennel, amely tökéletes, és ezen keresztül képesek vagytok minden magyarázatot megkapni.  Ereszkedjetek le lelketekhez, Isten vezetni fog titeket ezen a „belső zarándoklatotokon”. Én is segíteni fogok nektek megérteni. Isten azt akarja, hogy rájöjjetek, nem féltékeny bölcsességére, sőt, szeretné bőkezűen osztani gyermekei között, de ők sajnos elutasítják. Vonzóbbak a világ bölcsessége, a mesterséges és csillogó fények, amelyek megtévesztik a belső látást, és elrejtik az igazi fényt. Ne tegyetek így ti is!

Közel vagyok hozzátok, különösen a feltámadás e Húsvéti idejében, mert látni akarom, hogy feltámadtok, és megszabadultok végre betegségeitektől és félelmeitektől. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében “.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s