Az emberiség Édesanyjának üzenete, 2018. március 13

“Drága gyermekeim,

Ma azt szeretném elmondani nektek, hogy ISTEN ÉLETE NÖVEKSZIK ÉS TOVÁBB SUGÁRZIK A KÖZÖSSÉGBEN. Olyan mértékben növekszik bennetek, amilyen mértékben átadjátok. Minél többet szerettek, annál több szeretet vesz körül benneteket, minél többet adtok, annál többet kaptok vissza. Ez egy nagy spirituális törvény, amelyet sajnos kevesen értenek. Valóban, az emberiség nagy része nem lépi át saját korlátait, nem szeret, és ezért nem is kap szeretetet; minél kevesebbet kap, annál kevesebbet szeret. Így a kör bezárul, és az emberiség egyre inkább az önzés és a magány sötétségébe süllyed.

Gyermekek, ennek nem kell megtörténnie veletek is! Emlékezzetek, hogy arra lettetek meghívva, hogy szeressétek Istent teljes lényetekkel, és szeressétek a többieket, mint önmagatokat. Ez a tanítás, amelyet Szent Fiam hagyott rátok. [1] Ez a legfontosabb törvény, amely életeteket az igazi boldogság felé vezetheti. Szeretnék segíteni abban, hogy ezt jobban megértsétek.

Mindenekelőtt meg kell értenetek, hogy az élet a Szentháromságból fakad és folyamatosan áramlik a Három Isteni Személy között. Ez dinamikus, robbanékony, örök és változatlan, de mindig új. Ez az Élet az, amely létrehozza az életet. Amikor Isten megteremt benneteket, belétek leheli Lelkét, amely táplálja szellemeteket, lelketeket, és testeteket. Növekedtek, mert növekedik bennetek az élet; Isten pedig folyamatosan fenntartja, táplálja azt. Ahogy felnőtté váltok, kivirágzik bennetek a SZERETET, az ÉRTELEM, és az ERŐ, melyet Isten belétek helyezett az ő képére és hasonlatosságára. Így a létezésetek gyümölcsözni kezd, és elkezdi formálni a titeket körülvevő valóságot.

Ha úgy döntötök, hogy szeretitek és szolgáljátok Teremtőtöket, és elfogadjátok Szent Fiamat, Jézust Isten Fiának és Megváltónak, az életetek óriási ajándékká válik az egész Világegyetem számára. A szeretet és az üdvösség gyümölcsét hozza sok-sok lélek számára, mert belép a Szentháromság    hatalmas szeretetörvényébe, az Univerzumot irányító végtelen erőbe. A Szentháromság szeretetörvényében a Szentháromság szeretete, értelme és ereje egyesül az Ő szent népéjével. Így Isten élete eléri az egész teremtést. A Szentháromság szeretetörvénye így visszaadja a szeretetet, az értelmet és az erőt, árasztva a hatalmat, amelyet magában hordoz, Isten gyermekei, és az egész teremtett világ felé.

A ti személyes döntésetek azonban önmagában nem elegendő. Isten arra teremtett benneteket, hogy közösségben éljetek, egységben egymással, legyetek testvérek, a Mennyei Atya gyermekei Jézus Krisztus által, a Szentlélekben. Arra vagytok tehát meghívva, hogy ajándékozzátok életeteket Istennek testvéreitekért. Ez a legnagyobb szeretet [2], és ez tesz benneteket Isten gyermekeivé és igaz keresztényekké. Az őszintén megélt közösség erősít meg és tesz teljessé benneteket. Valóban, ahová nem tudtok ti magatok eljutni, oda eljut valaki más, kiegészíti a cselekvéseteket és megerősíti az imádságotokat. Így részévé váltok Krisztus Misztikus Testének, ahol minden egyes tag ugyanazon, egyedüli fej: Szent Fiam, Jézus irányítása alatt cselekszik. Az angyalok, az élő és a Mennyben lévő szentek, a Tisztítótűz lelkei, ti és én magam is részei vagyunk ennek a Testnek.

Felfedtem nektek, hogy vannak olyan testvérek a Világegyetemben, akik hisznek a Szentháromság Egy Istenben, és egyesülnek veletek azon fizikai távolságok ellenére, amelyek elválasztanak egymástól benneteket. A velük való egység létfontosságú a számotokra. Ugyanis a földi emberiség nem elég önmagában, mert törékeny és lázadó Istennel szemben. Kezdjetek tehát közösségben imádkozni és hiteteket közösségben megélni Krisztus titokzatos testének összes többi tagjával. Különösen egységben érezhetitek magatokat az Univerzum azon testvéreivel, akik, ahogy ti is, hisznek Istenben és harcolnak az igazságért. Így az életetek fel fog emelkedni és teljes mértékben belép a Szentháromság nagy szeretetörvényébe. Ott találkozik majd Isten egész, a Világegyetemben jelen lévő népének életével és erejével, megerősödik és megszentelődik. Amennyit odaajándékoztok, annak a százszorosát kapjátok majd vissza.

Kicsi gyermekek, nem meséket mondok nektek, hanem Isten valóságáról beszélek. Ez a valóság  konkrét és jelen van bennetek, körülöttetek és az egész Világegyetemben. Látható és láthatatlan dolgokból lett megalkotva; jobban megérint titeket mindkettő, mint gondolnátok. A határ a látható és a nem látható, a racionálisan felfogható és fel nem fogható dolgok között nagyon elmosódott. Istenben nincsenek áthatolhatatlan határok.

Isten életének titokzatos végtelenségében a lelketek csak akkor képes meglátni a valóságot a maga valójában, ha egyesül Teremtőjével. Ezért ne próbáljatok az értelmetekből kiindulva erőnek erejével mindent tudni és osztályozni, mert nem vagytok rá képesek. Isten életét nem képesek megragadni azoknak a kapzsi kezei, akik birtokba akarják venni, és nem is hajlik meg a dölyfösök spekulációi előtt. A puszta racionalitásnál van egy finomabb intelligencia, amely a lelketek mélyén lakozik, és amelyet a szentség kelt életre. Csak ezzel az intelligenciával vagytok képesek belépni Isten és a teremtés misztériumába. Imádkozzatok, és én majd segítek nektek megérteni. Ezért küld Isten közétek.

Közel vagyok hozzátok, és megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében “.

[1] Lásd Mc 12, 28-34

[2] Lásd Jn 15, 13

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s