Az emberiség anyjának üzenete, 2018. január 13-án Stefania Caterina-nak 2018. január 13

“Drága gyermekeim,

Ma azt szeretném elmondani nektek, hogy az ÉLET EGY HATÁRTALAN ERŐ, ÉS AZ EGÉSZ VILÁGEGYETEMBEN LÉTEZIK. Az élet azért ilyen, mivel a Szentháromság Egy Istentől, az élet örök, kiapadhatatlan forrásától származik.

Isten bepecsételte minden teremtménybe az élet megállíthatatlan erejét, amely viszont egy új élet magját hordozza magában. Ezért az élet életet teremt. Ha ez nem így lenne, akkor a halál uralkodna, ami a létezés tagadása, de ez nem így van. Az élet mindig erősebb, mint a halál; folyamatosan terjed és uralkodik az egész univerzumban.

Teremtőtök képére és hasonlatosságára teremtettetek. Örömmel fogad benneteket, és értékes ajándéknak tartja létezéseteket; fontosak vagytok neki. Teremtőtök öröme vagytok, semelyik élet sem haszontalan, mert mindnyájatoknak van helye az Ő szeretet és üdvösség tervében.

Sajnos sok ember nem fogja fel élete értékét, mert nem ismeri a Teremtő Istent! Gyermekeim, Isten szeret titeket, és azt akarja, hogy legyetek hordozói az Ő életének, ami szeretet, erő és szépség. Ne engedjetek a világ reménytelenségének, a szíveken uralkodó ürességnek! Legyetek tudatában értékeiteknek és méltóságotoknak, amely az Atyától, Fiútól és a Szentlélektől származik. Szemléljétek életeteket Isten szeretetének gyümölcseként.

Drága gyermekeim, Isten gondol rátok, teremt benneteket, és miután megteremtett titeket, továbbra is rátok gondol. Követi lépéseiteket, és megnyitja előttetek az élet ösvényeit. Ha szeretitek Őt és egységben maradtok Vele, akkor a napok és az évek békében folynak, még a mindennapi élet elkerülhetetlen nehézségei közepette is. A Földön kemény az élet, mert a legtöbb ember nem szereti az igaz Szentháromság Egy Istent, és lázadozik ellene. Így az emberek megnehezítik egymás életét, és sokak szívében uralkodik a háború. De ti ne csüggedjetek el a nehézségektől! Továbbra is Isten arcát keressétek minden körülmények között, és maradjatok hűségesek Hozzá. Isten segíteni fog nektek, mert azt szeretné, hogy boldogok legyetek, és hogy tegyetek tanúbizonyságot jóságáról. Isten mindig segít nektek, gyermekeim, akkor és oly módon, amit nem mindig tudtok megérteni, de amelyek a megfelelőek számotokra. Higgyetek Istenben és csodákat fogtok látni bennetek és körülöttetek.

Mondtam nektek, hogy az élet jelen van az egész univerzumban. Ha csak felemelitek a szemeteket az égre, vagy nézitek a csillagokat, felfoghatjátok Isten végtelenségét és teremtő hatalmát. Mégis, amit láthattok, az csak egy kis része a létezőknek. Isten megszámlálhatatlan bolygót és csillagképet teremtett, és nem ti vagytok az egyetlen emberi teremtmények az univerzumban. Éppen ellenkezőleg, sok testvéretek van, olyan gyermekei Istennek, mint ti. Az eredendő bűn és sok szív keménysége mostanáig megakadályozta Isten művének valódi ismeretét és a testvéri közösséget az emberi teremtmények között. Áthidalhatatlan távolságok választanak el benneteket az univerzumban élő más testvérektől, de ez nem lesz így mindig. Isten az Atya, és azt akarja, hogy gyermekei össze legyenek gyűjtve körülötte. Ezért Isten elküldte Szent Fiát, Jézust a Földre, egy olyan bolygóra, amely oly messze van Istentől, az összes ember megváltására a világegyetemben. Jézus áldozata lebontotta a bűn falát, amely elválasztja egymástól az embereket.

Szent Fiam, Jézus megnyitotta a teljes megbékélés útját Isten, az emberek és Isten gyermekei között. Ezért eljön az idő, amikor nem lesz már távolság az emberi teremtmények között, mert maga Isten fogja azt eltörölni. Össze fogja hívni gyermekeit a világegyetem minden sarkából. Mindazok, akik felismerik, hogy Ő az egyedüli Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek, és akik lemondva a bűnről hűségesen szolgálják őt, egy új teremtésbe lesznek bevezetve, ahol a sátán és a halál nem fog többé uralkodni. A világegyetem minden emberét egyetlen néppé fogja tenni, és Ő lesz az ő Istenük. Ez lesz Jézus Krisztus Egyetemes Egyháza, amely az egész Világegyetemet felöleli majd.

Ez az idő közeledik, gyermekeim, és szeretnélek benneteket felkészíteni azokra a nagyszabású eseményekre, amelyekbe be fog vonódni az egész emberiség. Tudjátok meg, hogy Jézus Krisztus Egyetemes Egyháza már létezik a Világegyetemben. Egy hatalmas nép, aki különböző bolygókon él, de egy szív és egy lélek, mert hitt a Szentháromság Egy Istenben, és elfogadta Szent Fiamat, Jézust, Urának és Megváltójának. Ez az Egyház arra vár, hogy egyesüljön a Földön azokkal, akik ugyanazt az igaz Istent ismerik és imádják.

Én vagyok az Édesanyátok, és az univerzum egész emberiségének Édesanyja. Szeretném összegyűjteni minden gyermekemet az univerzumban, hogy felajánljam Szent Fiamnak, Jézusnak. Ez az én művem, a küldetés, amelyet Jézus rám bízott a kereszt lábánál. Segíteni fogok, hogy megértsétek azokat az időket, amelyekben éltek, és amit Isten előkészít nektek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek engedelmesek és nyitottak a tanításomra. Ne legyetek elbizakodottak és arrogánsak, mint sok ember a Földön, akik nem tudnak semmit, de mindent meg akarnak magyarázni. Tudjatok alázattal a helyeteken maradni, és teret adni Isten bölcsességének. Isten soha nem tagadja meg a fényét az alázatosaktól és a kicsinyektől. Ők az igazi bölcsek.

Mellettetek vagyok és megáldom minden lépéseteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s