Szent Mihály üzenete

2017.01.06. – Stefániának

Krisztus univerzális egyházának kedves földön élő testvérei!

Az Úr küldött el hozzátok az ő mindenható áldásával ma, hogy felkészítselek benneteket arra, hogy mi vár az emberiségre ezekben az időkben. Mint ahogy tudjátok, lezáródott az evangelizáció az alsó világegyetemben. Igazából nem helyes ezt így mondanunk, mert az alsó univerzum még nincs teljes mértékben evangelizálódva, hiányzik a legfontosabb bolygó a Föld. A Föld még nem érezte az Isten hatalmát, mely megelőzi Krisztus második eljövetelét. Az alsó univerzum többi részének az evangelizációja gyümölcsöző volt, még akkor is, ha nem mindenki tért meg. De amit szeretnék tisztázni az az, hogy ne úgy képzeljétek el, hogy a szeplőtelen emberiségek megjelentek az alsó univerzum bolygóin egy flottával markánsan megnyilvánulva. Nem így volt. Ők azért mentek oda, hogy megkeressék a bolygók vezetőit (hatalmasait) és figyelmeztessék őket arra, hogy az Úr mit szeretne tenni, kérték az ő átalakulásukat, hogy ez segíteni tudja a népük átalakulását. Egyesek, mindenekelőtt a legkisebb, legtávolabb levő bolygókon élők csatlakoztak és könnyedén megtértek. De a nagyobb, erősebb bolygók, főleg a technológiailag erősebben fejlettek nem válaszoltak hasonlóképpen, főleg azok nem, akik a Fény konföderációjához tartoznak, ők egyáltalán nem tértek meg. Ennek következtében az ő népeik félre lettek vezetve, össze lettek zavarva. Ezután a szeplőtelen testvérek kapcsolódtak azokhoz az emberekhez, akiket az Úr mutatott nekik, egyénekhez, kis csoportokhoz, magcsoportokhoz és elkezdtek dolgozni ezekkel a személyekkel, akik „élesztővé” váltak és elkezdtek csendben és lélekben együtt imádkozni, hatalmas szellemi erővel dolgozni ebben az időben. És ők maguk is közrefogták a szeplőtelen testvéreket a bolygójuk evangelizációjában. Sajnos nem mindenki tért meg, sok ember maradt, aki nem akarta befogadni az Atya, Fiú és Szentlélek szavait.

Most maradt a Föld, ami a legkritikusabb az egész alsó univerzumból. Itt is ugyanazt fogják tenni szeplőtelen testvéreink, mint a többi bolygón, vagyis először hozzátok jönnek, akik ezekben az időkben hittek és dolgoztak a hitben. Nem fogják megkeresni a hatalmasokat, akik már rengetegszer fel voltak keresve az elmúlt években és a történelem során. Nem érdemlik már meg ezt a figyelmet. Ehelyett közvetlenül a néphez mennek, azokhoz a kis csoportokhoz, magcsoportokhoz és természetesen hozzátok, ha hajlandók lesztek rá, ha készen álltok a fogadásukra. A nagy megnyilvánulása a szeplőtelen testvéreinknek, vagyis Isten fiainak röviddel Jézus második eljövetele előtt fog megtörténni, mert Isten azt szeretné, hogy az emberek saját hitük és a saját részvételük alapján a Jézus húsvéti áthaladása által térjenek meg, nem nagy jelek alapján, különben nem lenne értelme az egésznek. Így a szeplőtelen testvérek más bolygókon történt munkája sokkal egyszerűbb lett volna. Ugyanazt a hitet kérték meg tőlük is, mint amit most tőletek. A középvilágegyetemben egy kicsit másképp történtek a dolgok, mivel ott mindig is volt kapcsolatuk a szeplőtelen testvérekkel, így nem volt egy nagy újdonság a megjelenésük. Ez a kis áttekintő után áttérünk rátok. Rajtatok múlik a Föld evangelizációja. Itt nem egy olyan evangelizációról lesz szó, amit tapasztaltatok eddig, amit az egyház az évezredek során tett: prédikációk, szavak, sajnos még kényszerítő cselekedetek is. Az evangelizáció, amiről mi beszélünk az a lelki evangelizáció, ami azt jelenti, hogy azt kérik tőletek, hogy egy hatalmas lelki tevékenységet végezzetek, ami csak egy nagyon szoros kapcsolatban, egyesülésben létesülhet Jézussal, Mária szeplőtelen szívén keresztül. Ez a ti szívetek csendjében valósulhat meg, az imában, az elmélkedésben, a ti lelketek mélységében. Ezért népként más lett kérve tőletek, nem egy frenetikus tevékenység, hogy körberohanjátok az egész bolygót baloldalt keresve. Ez már meg lett téve ezelőtt és mint ahogy láthatjátok, kevésbé volt eredményes.

Most azt kéri tőletek Isten, hogy alkalmazzátok azokat a technikákat, amiket megmutattak nektek, és hogy hagyjátok a Szent lelket, hogy teljes mértékben dolgozhasson bennetek, hogy fel tudja ébreszteni bennetek mindazokat a kegyelmeket, amik el  lettek helyezve a lelketekben. Ez csak akkor történhet meg, ha ti teljesen átadtátok magatokat Istennek és beléptetek a saját lelketek és hívásotok mélységébe. Isten nem vár tőletek nagy tetteket, azokat megteszi Ő rajtatok keresztül, de az első nagy műve az a ti hitetek. Még egyszer megismétlem, ne gondoljatok arra, hogy nagy dolgokat tegyetek.

A szeplőtelen testvérek jönnek majd és körülvesznek, de az evangelizáció, mint ahogy azt ti is tudjátok, rátok vár, mert másképp nem lenne értelme. Ti teljes mértékben részt kell, vegyetek Isten művében a testvérek segítségével. Egy nagymértékű alázatosságot kérünk tőletek, annak az alázatossága, hogy elismerjétek, hogy nem ti vagytok azok, akik a dolgokat teszik, hanem Isten rajtatok keresztül. Egy egyszerűséget kérünk tőletek, mindenféle szempontból: egyszerűség a gondolkodásban, egyszerűség a cselekedetekben, egyszerűség a prédikációban is. Ne gyökerezzetek le kanyargós utakon, elmélkedéseken, szép beszédeken, nem segítenek. Kevés szó, teli lélekkel, kevés, magas minőségű cselekedet. Isten körülvesz benneteket, körülvesz benneteket minden hatalmával. De most szükséges, hogy ti válasszátok el magatokat belül, mert mostanig rengeteg dologgal kerültetek szembe, sok bűvészmutatványt kellett végezzetek, hogy talpon maradjatok. Isten szívesen befogadta a ti nehézségeiteket, nagyon elégedett veletek és mindazzal, amit tettetek.

De én most meghívlak, hogy lépjetek be egy minőségbe. Ezért, mint nép most kezdjetek el imádkozni Istenhez, de ne azért, hogy jöjjenek a szeplőtelen testvérek, ők jönni fognak, ha meg lett ígérve, akkor fognak jönni, hanem azért, hogy értsétek meg, hogy milyen típusú evangelizációra van szükség ebben a világban, ezekben a napokban. És ne egy olyan életben gondolkodjatok, amilyen a ti frenetikus, felületes földi életetek. Csillagként kell ragyognotok, de meg kell különböztessétek magatokat ennek a világnak a realitásától, ami mind más irányba halad. Egy szürrealista aktivizmus felé halad, egy örök futásban lévő élet felé, elmélkedés nélkül, ahol mindenki mondja a magáét, de senki nem tudja, hogy mit mond. Ennek nem így kell lennie számotokra.

Meghívom ennek a népnek a papjait, hogy legyenek igaz atyái ezeknek a testvéreknek és haladjanak határozottan azon az úton, amit nekik tanítottak. Meghívom az új nép tagjait, hogy legyenek nyitottak Isten tanításaira, melyek ezeken a papokon keresztül is jönnek, tartsák be ezeket és segítsék papjaikat a küldetésükben. Tehát, ebben a mély és teljes egyesülésben Istennel, Isten megteszi a saját részét, de ha ti nem teszitek meg a tieteket, Isten nem tudja megtenni a sajátját, mert várnia kell még egyszer a Föld átalakulására. Én tudom, hogy ti válaszolni fogtok, mivel látom bennetek a jóakaratot, mi körülveszünk benneteket, a különleges eszközök mind a Föld felé vannak most irányítva. Az Univerzum nagy Szentélyeiben, ahova Isten összegyűjti a lelkeket, a Központi Magcsoport különleges módon dolgozik, mint ahogy az arkangyalok, angyalok és a szeplőtelen testvérek is. A szeplőtelen testvérek most mind a Föld felé vannak fordulva, minden figyelmük, minden készületük a veletek való találkozásra van irányítva. A ti részeteket nektek kell megtenni, nem azért imádkozni, hogy Uram küldj hozzánk szeplőtelen testvéreket, hanem Uram, készíts fel a szeplőtelen testvérekkel való találkozásra. És az Úr beszélni fog veletek, megadja a szükséges fényt, de most mindenekelőtt legyetek egyszerűek, alázatosak, konkrétak. Konkrétak alatt azt értem, hogy életetek minden napján gondoljatok elsősorban a saját átalakulásotokra. Minden nap egy lehetőség arra, hogy ti körvonalazzátok a saját léteteket és harmóniába hozzátok Istennel. Egyszerűen és konkrétan, tanulékonyan Isten tanításaival szemben. És akkor az Úr megnyilvánítja dicsőségét, mint ahogy azt a próféta: Állj fel és ragyogj, Isten népe, mert feletted ragyognia kell az Úr dicsőségének és az Úr dicsősége ragyogni fog feletted.

Amikor a Föld evangelizációja beteljesedik és Isten tudja, hogy mikor, a szívekben élve , tudja azt. hogy mikor és mindazok, akik a megmentésre vannak ítélve be tudnak lépni a megmentésbe . Amikor mindez beteljesül, akkor lesz a nagy megnyilvánulása Isten népének. A szeplőtelen emberiségek megnyilvánulnak akkor teljesen a Földön, de ez az egész Univerzumra fog vonatkozni.

A Földön megkezdődött a nagy megmentési folyamat, befejeződik és akkor lejön az Úr és összegyűjti azokat, akik hozzá tartoznak és elveti mindazokat akik visszautasították őt. Én meghívlak benneteket egy erős és folyamatos imára. Mint nép, egységben vagytok, ne szóródjatok szét, ne álljatok félre a kis dolgaitok miatt, az Úrnak minden ereje megvan arra, hogy megoldja a ti kis problémáitokat, minden ereje megvan, hogy segítsen benneteket az átalakulásotokban, de nektek kell elindulnotok. Ajánljatok fel mindent. Ajánljátok fel mindazt ami történik veletek, jót és rosszat az Isten dicsőségére és induljatok el az Ő minden erejével.

És én megáldalak benneteket, mindannyitokat és rajtatok keresztül az Alapítványt, a Föld népét aki követ benneteket sokkal erősebben, mint azt ti el tudjátok képzelni, megáldom azokat akiknek szükségük van rá, a fizikai, lelki és szellemi betegeket, hogy meglegyen nekik Isten teljes ereje és biztosak lehettek benne, hogy nem fog hiányozni az Ő segítsége, az Atya, Fiú és Szentlélek nevében!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s