Elkezdődik a visszaszámlálás

2017 november 26 – Krisztus Király ünnepe

Drága gyermekek,

Mindenekelőtt megáldalak benneteket a királyi áldásommal. Azért jövök, hogy elmondjam, ma egy igazi visszaszámlálás kezdődik el számotokra. Ne riadjatok meg, ez nem máról – holnapra fog megtörténni. Amit mondani szeretnék az az, hogy az idő egyre rövidebb, mert az alsó univerzum evangelizációja a vége felé tart. A következő év január 6-án fog véget érni, ami sokat jelent nektek. Azt jelenti, hogy amint befejezik a hűséges testvérek az evangelizációt és az utolsó olyan feladatokat, melyeket az alsó univerzumban el kell elvégezniük – egyes emberiségeket meg kell erősíteni és folyamatosan figyelemmel kísérni – el fognak indulni a Földre.

Azonban legyetek figyelmesek: azokat fogják meglátogatni a Földön, akik fel lettek készítve, megtisztultak és az elmúlt években haladtak, vártak és reménykedtek. Nem csak ehhez az Alapítványhoz lesznek elküldve, hanem sok más emberhez is, akik annak ellenére, hogy nem ismerik ezeket a programokat részleteiben, mint ti, a szellemükben mélyrehatóan fel lettek készítve.  

Miért jönnek a testvérek? Jönnek, mert a Föld valódi evangelizációja elkezdődik. Idáig jutottatok evangelizációtokkal, de magatoktól nem tudtok tovább haladni. Valójában, a Föld rendkívüli nehéz helyzetben van, állapota olyan súlyos, hogy a földi ember már nem képes magától ezt kezelni; ezért a hűséges testvérek el fognak jönni, hogy segítsenek titeket a bolygótok evangelizálásában.

Mint mondtam, nem véletlenszerűen választanak, hanem azokat látogatják meg, akiket megmutatok nekik, és késznek tartom őket. Említettem nektek, hogy ez az aratás ideje, ami mindenekelőtt mindannyiótokban kell megtörténjen: ugyan is jönni fogok, hogy begyűjtsem a bennetek lévő gyümölcseiteket. Ne legyenek illúzióitok! Nem fogom elküldeni a hűséges testvéreket hozzátok, csak azért mert az Alapítványhoz tartoztok, vagy mert azt mondjátok, hogy ehhez a néphez tartoztok. Most jobban, mint valaha, elvárom, hogy legyetek hűek mindahhoz, amit eddig mondtatok. Azt várom, hogy valóban megszabaduljatok az ötleteitektől, logikátoktól és az önteltségtől, melyek még mindig bennetek vannak. Nem akarom, hogy tökéletesek legyetek, mert nagyon jól tudom, hogy ez nem lehetséges, de azt igen, hogy őszinték, nyitottak és készek legyetek, különben a testvérek nem jönnek el hozzátok, hanem másokhoz mennek.

Kérlek, hagyjátok el ezeket, mert azt mondtátok, hogy elfogadtátok ezeket a programokat, és szeretnétek felajánlásban a szeplőtelenségben és a közösségben élni. Ezért el fogok jönni, hogy begyűjtsem a felajánlásotok, a szeplőtelenségetek és a közösségetek gyümölcseit. Ha nem adjátok nekem ezeket a gyümölcsöket, nem küldhetlek el titeket másokat evangelizálni, mert előbb magatokat kell evangelizálnotok! Tegyetek róla, hogy ne találjalak benneteket gyümölcsök nélkül, az igen és nem között határozatlanul, egy lelkiismeretlen életben. Figyeljetek arra, hogy ne találjak egymás közti megosztást és elégedetlenséget. Oldjátok meg vitáitokat a tanítások szerint, mert minden eszköz rendelkezésetekre áll; ha gondolataitokkal, véleményeitekkel és bizonyosságaitokkal zártak maradtok, nem fog sikerülni. 

Megismétlem, szükségem van a magasztos imádságaitokra. Magasztos és nagyszerű imát várok ettől a néptől és mindnyájatoktól. Ezért arra kérlek benneteket, hogy szabadítsátok meg imádságaitokat minden emberi elképzeléstől, melyek semmit sem érnek. Kezdjetek el mától Anyám szándékai szerint imádkozni, és ne helyezzétek többé elém a ti szándékaitokat.  Azok teljes mértékben tévesek, az egótok és emberiségetek és az általatok helyesnek vélt dolgoktól eltorzultak lehetnek. Nincs többé itt az ideje annak, hogy az általatok helyesnek vélt dolgokat kérjétek.

Hagyjatok fel igazságaitokkal, mert csak egyetlen Igazságnak kell maradnia! Mondom, hogy ÉN VAGYOK AZ IGAZSÁG. [1] Meg kell élnetek az evangéliumot és szavaimat. Csak akkor tudtok tisztán, nemesen és magasztosan imádkozni. Ez nagyon fontos az előkészítésetekhez.

Végezetül elmondom nektek, hogy a hűséges testvérek megnyilvánulása az egész emberiség számára, a Föld evangelizációjának végén fog bekövetkezni. Nagyon rövid megnyilvánulás lesz, mert addigra összegyűjtöm mindazt, amit Szent Mihály és az angyalok által gyűjtenem kell. [2] Az angyalok már elmentek, hogy először a gyomokat gyűjtsék össze, majd a búzát. A gyomokat már szinte összegyűjtötték, de a búzát még nem. Amikor a betakarítás befejeződik, a hithű testvérek láthatóvá válnak a Föld emberiségének, és ezt követi eljövetelem. Nem sok idő lesz megnyilvánulásuk és eljövetelem között: csak minimális időt engedek meg, ami az utolsó megtéréshez elengedhetetlen, nem többet.

Ezért mondtam nektek, hogy a visszaszámlálás elkezdődött, már nem lehet többet viccelődni ezzel. Legyetek tisztában azzal, hogy minden szó, amit kimondotok, ellenetek fordulhat; ezt azért mondom, mert még mindig látok bennetek olyan dolgokat, amelyek nem stimmelnek. Ideje elhagyni mindazt, ami még mindig túlságosan emberi bennetek. Vessétek el ötleteiteket, programjaitokat, személyes meggyőződéseteket; hagyjátok el mind, mert nem többé nem szükségesek. Lépjetek be egy teljesen új dimenzióba, a Szellem dimenziójába, ahol nincs több helye az emberi gondolatoknak, csak Isten gondolata létezik, amely betölti az egész világegyetemet.

Ma minden szükséges kegyelmet megadok nektek, hogy megtehessétek, amit mondtam nektek, mert soha nem küldelek el titeket kegyelem nélkül. Azonban még a kegyelem sem segít, ha nem jó, termékeny, nyitott és tiszta földre hull, mert nem szeretném, ha kegyelmem nem a javatokat szolgálná. Egy nagy feladattal bízlak meg benneteket: tökéletesítsétek magatokat. Egyedül nem vagytok rá képesek, én teszem meg bennetek a Szentlélek által, és Atyám fogja befejezni bennetek munkáját. [3]A ti feladatotok az, hogy legyetek készek, nyitottak és elérhetőek, különben minden hasztalan lesz.

Megáldalak titeket és apostolaimként,  tiszta, erős és tettre kész misszionáriusokként küldelek el benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1]  János 14: 6

[2]  Mt 13:30

[3]  Ef 4: 1-16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s