A visszaszámlálás megkezdődik

Jézus üzenete – Krisztus király ünnepe

Drága gyermekek,

Legelőször is, megáldlak benneteket. Királyként jövök el hozzátok, hogy elmondjam, ma egy igazi visszaszámlálás kezdődik el számotokra. Ne riadjatok meg, ez nem máról – holnapra fog megtörténni. Szeretném jelezni, hogy az idő lerövidül, mert az alsó univerzum evangelizációja befejeződik és január 6-án véget ér. Ez sokat jelent nektek, mivel a hithű testvérek befejezik az evangelizációt és az utolsó olyan feladatokat, melyeket az alsó univerzumban el kell elvégezni – egyes emberiségeket meg kell erősíteni és folyamatosan figyelemmel kísérni – majd elindulnak a Földre.

Azonban legyetek óvatosak: azokat látogatják meg a Földön, akik felkészültek, megtisztultak és az elmúlt években ezen az úton jártak, vártak és reménykedtek. Nem csak ehhez az Alapítványhoz fogják küldeni őket, hanem sok más emberhez is, akik annak ellenére, hogy nem ismerik ezeket a programokat részleteiben, mint ti, lélekben mélyrehatóan felkészültek.  (“A Szeplőtelen Erőd Alapítvány” –ról van szó, akik Stefania mellett élő fiatalokból áll. Velük készült egy beszélgetés, melyről a 2015. szeptember 16.-i fejezetben lehet olvasni a https://azujteremtesfele.wordpress.com/2015/09/  alatt)

Miért jönnek a testvérek? Jönnek, mert a Föld valódi evangelizációja megkezdődik. Idáig jutottatok evangelizációtokkal, de magatoktól nem tudtok tovább haladni. Valójában, a Föld rendkívüli nehéz helyzetben van, állapota olyan súlyos, hogy a földi ember már nem képes magától ezt kezelni; ezért jönnek a hűséges testvérek segíteni bolygótok evangelizálásában.

Mint mondtam, nem véletlenszerűen választanak, hanem azokat látogatják meg, akiket megmutatok nekik, és késznek tartom őket. Említettem nektek, hogy ez az aratás ideje, melynek mindenekelőtt magatokban kell megtörténnie, és el fogom érni, hogy összegyűjtsétek a bennetek lévő gyümölcseiteket. Ne legyen illúziótok! Nem fogom elküldeni a hűséges testvéreket hozzátok, mert az Alapítványhoz tartoztok, vagy, mert azt mondjátok. Most jobban, mint valaha, elvárom, hogy legyetek következetesek ahhoz, amit eddig mondtatok. Arra számítok, hogy valóban megszabadultok ötleteitektől, logikátoktól és elképzeléseitektől, melyek még mindig bennetek vannak. Nem akarom, hogy tökéletesek legyetek, mert nagyon jól tudom, hogy ez nem lehetséges, de azt igen, hogy őszinték, nyitottak és készek legyetek, különben a testvérek nem jönnek el hozzátok, hanem másokhoz mennek.

Kérlek, hagyjátok el ezeket, mert szóban elfogadtátok ezeket a programokat, és szeretnétek felajánlásotokban élni, tökéletes tisztaságban és közösségben. Ezért el fogom nyerni az odaadás, a tisztaság és a közösség gyümölcseit. Ha nem adjátok nekem ezeket a gyümölcsöket, nem küldhetlek el evangelizálni másokat, mert előbb magatokat kell evangelizálnotok! Ne hagyjátok, hogy gyümölcs nélkül, határozatlanul, nem tisztességes életben találjalak benneteket. Figyeljetek arra, hogy ne találjak egymás közti megosztást és elégedetlenséget. Oldjátok meg vitáitokat a tanítások szerint, mert minden eszköz rendelkezésetekre áll; ha gondolataitokkal, véleményeitekkel és bizonyosságaitokkal zártak maradtok, nem fog sikerülni. 

Megismétlem, szükségem van magasztos imádságaitokra. Ezektől az emberektől és mindnyájatoktól igazi, elmélyült, nagyszerű imát várok. Ezért arra kérlek benneteket, hogy szabadítsátok meg imádságaitokat minden emberi elképzeléstől, mert azok haszontalanok. Kezdjetek mától Anyám szándékai szerint imádkozni, és hagyjatok fel a saját törekvéseitekkel. Azok tévesek lehetnek, egótok és emberiségetek által eltorzultak, melyeket helyesnek tartotok. Most már nincs idő érdeklődni, hogy mit gondoltok helyesnek.

Hagyjatok fel igazságaitokkal, mert csak egyetlen igazságnak kell maradnia! Mondom, hogy ÉN VAGYOK AZ IGAZSÁG. [1] Meg kell élni az evangéliumot és szavaimat. Csak akkor tudtok tisztán, fennkölten és magasztosan imádkozni. Ez nagyon fontos az előkészítésetekhez.

Végül elmondom nektek, hogy a hűséges testvérek megnyilvánulása az egész emberiség számára, a Föld evangelizációjának végén fog bekövetkezni. Nagyon rövid megnyilatkozás lesz, mert addigra összegyűjtöm mindazt, amit Szent Mihály és az angyalok által gyűjtenem kell. [2] Az angyalok már elmentek, hogy először a gyomokat gyűjtsék össze, majd a búzát. A gyomokat már szinte összegyűjtötték, de a búzát még nem. Amikor a betakarítás befejeződik, a hithű testvérek láthatóvá válnak a Föld emberiségének, és ezt követi eljövetelem. Nem sok idő lesz megnyilvánulásuk és eljövetelem között: csak minimális időt engedek meg, ami az utolsó megtéréshez elengedhetetlen, nem többet.         

Ezért mondtam nektek, hogy a visszaszámlálás megkezdődött, már nem lehet többet viccelődni ezzel. Legyetek tisztában azzal, hogy minden szó, amit kimondotok, ellenetek fordulhat; ezt azért mondom, mert még mindig észlelem azokat a dolgokat, amelyek még nem teljesen megfelelőek. Ideje elhagyni mindazt, ami még mindig túlságosan emberi bennetek. Vessétek el ötleteiteket, programjaitokat, személyes meggyőződéseteket; hagyjátok el mind, mert nem lesz szükségetek rá. Lépjetek be egy teljesen új dimenzióba, a lélek dimenziójába, ahol nincs több helye az emberi gondolatoknak, csak Isten gondolata létezik, amely betölti az egész világegyetemet.

Ma minden szükséges kegyelmet megadok nektek, hogy megtehessétek, amit mondtam nektek, mert soha nem küldelek el titeket kegyelem nélkül. Azonban még a kegyelem sem segít, ha nem jó, termékeny, nyitott és tiszta földre hull, mert nem szeretném, ha kegyelmem nem a javatokat szolgálná. Felemelő feladattal bízlak meg benneteket: tökéletesítsétek magatokat. Egyedül nem tehetitek, én teszem meg a Szentlélek által, és Atyám fogja befejezni bennetek munkáját. [3]  A ti feladatotok, hogy legyetek készek, nyitottak és elérhetőek, különben minden hasztalan lesz.

Megáldalak titeket és elküldöm hozzátok tiszta, erős, tettre kész apostolaimat és misszionáriusaimat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1] vö. János 14: 6

[2] vö. Mt 13:30

[3] vö. Ef 4: 1-16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s