Nyilvánítsátok ki dicsőségemet!

„Drága Gyermekek,

Mindenek előtt azt szeretném mondani Nektek, hogy szeretlek Benneteket, és  hogy ez az állítás az egész életetek kulcsa. Ha nem szerettelek volna mindig is Benneteket, nem lehetnétek itt; a szeretetem nélkül nem is létezhetnétek. Szeretetből alkottalak Titeket, nem érdekből, nem azért, mert bármikor is akartam volna Tőletek valamit. Határtalan szeretetemből alkottalak Benneteket, melyet Belétek helyeztem és dicsőségemből. A szeretetem Bennetek az én dicsőségem, és azt szeretném, hogy mindig jobban ragyogjatok ebben a dicsőségben.

 Gyermekeim, apaságom az egész Univerzumra kiterjed, előtte minden meg kell  hajoljon: az Ég, a Föld, az összes égitest és még a pokol is. Apaságom és mindent átölelő hatalmam minden dolgot betölt, a létezésbe hozza azt, ami nincs, és az életben megtartja azt, ami van.

VAGYOK AKI VAGYOK, ÉN VAGYOK AZ ÉLET. Az élet Tőlem ered, és Hozzám tér vissza. Visszatér Hozzám az örökkévalóságba, nem azért, hogy kihunyjon, és ne létezzen többé, hanem hogy örökké létezzen és ragyogjon mindenek felett, még a halál felett is.

Drága Gyermekeim, köszönöm Nektek, hogy tisztelni akartok Engem, és nem csak az ajkaitokkal, hanem a szívetekkel is. Szent Fiam mondta Nektek, hogy lélekben és igazságban imádókat keresek. Azt szeretném, ha mindnyájan mindig is igaz imádóim lettetek volna. Amikor imádtok Engem, az egész Univerzumban pulzáló életemet imádjátok, és részeseivé váltok ennek a romolhatatlan életnek. Az életemből tör fel az a szeretet, amely nem sebez meg, nem hagy cserben, soha nem hagy el és örökké él. Az én szeretetem örök, és örökké él.

Mi a szeretetem legnagyobb megnyilvánulása? Jól tudjátok: Szent Fiam, Jézus. Láttátok Benne a szeretetemet testté válni és meghalni Értetek. Jézus keresztre feszített teste a legnagyobb jele szeretetemnek.

Nem büntettelek Benneteket a bűnbeesés után, még ha meg is tudtam volna ezt tenni. Elküldtem Hozzátok Szent Fiamat, hogy Magára vegye nagy bűnötöket, és felszabadítottalak Benneteket. Benne megszabadítottalak titeket minden gyötrelemtől, bűntudattól és félelmeitektől. Ha szoros egységbe léptek Fiammal megszabadultok attól a szeretettől, amit a világ kínál Nektek, attól a szeretettől, ami megöl, tönkretesz, elkápráztat és megtéveszt és amely nem a szeretet. A valódi szeretet csakis Énbennem van, Én az én Szent Fiamban vagyok, Szent Fiam pedig Bennetek a Szentlélek ereje által, amellyel folyamatosan megajándékozlak Titeket Jézus nevében.

Tökéletes és romlatlan Édesanyával ajándékoztalak meg Benneteket: Ö Isten igaz Leánya, Mátkája, és Édesanyja. Azt szeretném, ha mindig is ilyenek lettetek volna: igaz gyermekek, jegyesek és édesanyák. Mária a tökéletes édesanya, mert teljesen elfogadta apaságomat. Így Ti is igaz apákká és igaz anyákká váltok, ha tökéletesen elfogadjátok apaságomat, amely magába foglalja az élet csíráját; olyan apákká és anyákká, akik azért adnak életet, hogy kinyilvánítsák AZT, AKI AZ ÉLET.

Gyermekeim, az emberiség története a vége felé halad. Ne rémüljetek meg e miatt. Ne egy katasztrófára gondoljatok, hanem inkább a teljessége felé haladó életre. Tökéletességre kell vigyem művemet, meg kell ezt tegyem és meg is fogom tenni. Még egyszer meg fogom tenni Szent Fiam, Jézus Krisztus által, a Szentlélek erejében. Mindannyitokat és az egész emberiséget el fogom vinni a teljességre. Úgy értem azt az emberiséget, amely a szeretetemet választotta. Sajnos sok gyermekem elutasítja szeretetemet és semmit sem tehetek értük, nem azért, mert nem lehetne elég hatalmam, hanem mert tisztelem mindannyitok szabadságát. Nem kényszerítem sem a szeretetemet, sem a megváltásomat, nem kényszerítek Rátok semmit sem. Mindig itt vagyok, a házam kapujában várlak Titeket, de mit tehetek Értetek, ha tovább mentek?

Ma azt kérem mindannyitoktól és ettől az egész néptől, akit szeretek és szakadatlanul áldok, hogy nyilvánítsa ki dicsőségemet. Nyilvánítsátok ki Isten gyermekeinek dicsőségét a Fiúban és a Szentlélekben, Isten gyermekeinek dicsőségét a Szentháromságban. A világ csak ezt várja, az összes többi nem számít. Mikor ezt megteszitek, a világba visztek mindent, amire a világnak szüksége van, mert én vagyok a MINDENSÉG; de ha nem viszitek el az én dicsőséges, nyilvánvaló és mindenható szeretetemet, akkor kinek szolgálnak cselekedeteitek? Azok a cselekedetek mást szolgálnak. Arra kérlek Benneteket, hogy nyilvánítsátok ki a világnak dicsőségemet. Ezt csakis Jézust teljesen befogadva, életeteket Neki ajándékozva, magatokat teljes erőtökkel, teljes lelketekkel és minden gondolatotokkal rendelkezésére adva tehetitek meg. Így Jézus az Én akaratom szerint fog cselekedni Bennetek, és Nektek ajándékozza majd a Szentlelket.

Nagy dolognak tűnik ez Nektek, gyermekek? És mégis milyen egyszerű! Gondoljatok egy virágra, amely kinyílik a napsütésben, semmi mást nem tesz, minthogy megnyílik a napsütésnek, és a Nap megtesz mindent: felnöveszti, kivirítja. Így van ez Veletek is.  Ezért helyezzétek életeteket kezeimbe, Jézus által. Adjatok Nekem mindent, és Én Nektek adok mindent, mindent, amire az életeteknek, és általatok a világ életének szüksége van.

A világba küldelek Titeket, gyermekek. Ahogy Szent Fiamat küldöttem, és ahogy Szent Fiam küld Benneteket. Menjetek és fedjétek fel minden testvéreteknek, hogy van az Égben egy Atyjuk, egy Atya, aki szeret, megvált és feltámaszt, mert képes helyreállítani az életet abban is, akiben nincs már élet. Mindig emlékezzetek arra, hogy az élet hordozói vagytok, ezért az életet ajándékozzátok, nem pedig szavakat, cselekedeteket vagy imádságokat. Hordozzátok az Életet! Bőségesen kaptátok Tőlem, most pedig azt szeretném, hogy ragyogjon Bennetek és általatok örökké!

Mindig Veletek leszek, előttetek járok és vezetlek Benneteket! Napfényként leszek Bennetek, ragyogok általatok és Ti ragyogtok majd általam. Soha ne féljetek, mert Én mindig támaszt nyújtó kéz leszek Nektek, még az élet próbatételei és megpróbáltatásai közepette is. Soha nem foglak elhagyni Benneteket, mert Én az az apa vagyok, aki nem hagyja magára gyermekeit. És ha törékenynek érzitek magatokat, tudjátok, hogy éppen akkor szeretlek még jobban Benneteket. Ahogy egy apa nem hanyagolja el törékeny gyermekeit, sőt, még inkább föléjük hajol, hogy megsegítse őket, Én is így teszek Veletek.

Legyen hitetek, Gyermekek! Higgyetek Bennem és Szent Fiamban, higgyetek a Szent Lélekben. Hirdessétek a világnak a Szentháromság hatalmát!

Megáldalak Benneteket az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nevében!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s