Jézus 2016. március 27.-i üzenete Húsvét vasárnap

A tanúságtétel ideje

“Gyermekeim, ma örömmel áldalak meg titeket, és köszönöm, hogy velem együtt ünneplitek meg a Húsvétot. Ez nem csak egy frázis, hanem nagyon igaz, mert elfogadtátok, hogy tanúságot tegyetek nekem és ezt köszönöm. Ne feledjétek azonban, hogy én adok tanúvallomást bennetek, ahogy tanúságot teszek az Atyának a Szentlélekben. Soha ne feledjétek el: én tanúságot tettem bennetek, ahogy feltámadtam és dicsőítettem az Atyát a Szentlélekben.

Drága gyermekek, a nagy tanúságtételekre ma kezdődik az idő,  az események követni fogják egymást, mert a Föld, csak úgy, mint az Egyház, nagyon súlyos helyzetben van. Ebben a borzalmas és egyben nagyszerű időben éltek. Ezért bárányokat küldök, a farkasok közé, de addig nem küldöm, amíg fel nem készítelek először titeket. Láttátok, hány évre volt szükség felkészítésetekre. Most azt akarom, hogy megkapjátok az évek során kapott intenzív felkészítés gyümölcseit, hogy láthatóvá váljanak ezekben az új emberekben.

Mindig üldözni fognak titeket, ahogy engem is üldöztek, és ugyanazokkal a szavakkal mondom, amit apostolaimnak mondtam: ugyanazért nem fogadnak el titeket, mint ahogy engem sem. Sajnos még sok keresztény sem fogadott el engem. Szájukkal tisztelnek, de a szívükkel nem.

 Szeretném elmondani, hogy szükségem van rátok, olyan emberekre, akik velem élnek. Amikor megkérdezik tőletek, hogy “Ki vagy te?” válaszoljátok azt, “Krisztus emberei vagyunk, azok, akik az Ő vére által növekedtek”. Ne feledjétek, nem csak az elmúlt években készítettelek fel titeket, hanem akkor is, mikor a kereszten voltam. Láttam mindnyájatokat, már akkor is láthattalak titeket olyannak, amilyenek ma vagytok és lesztek holnap az új teremtésen, ha velem akartok lenni. Véremmel váltottalak meg titeket; feltámadásommal tettelek erőssé titeket. Megszenteltelek titeket a Szent Lélekkel, és továbbra is dicsőítem az Atyát mindnannyiótokban.

Most ezeknek az embereknek kell tanúskodniuk, hogy hozzám tartoznak és az utat, melyet megjártunk és még együtt tenni fogunk. Legyetek bátrak, és én mindig veletek leszek. Nem ígérek kellemes és szép dolgokat, kivéve lélekben. Küzdenetek kell, és nem fogom elrejteni ezt előletek. Soha sem rejtek el semmit! Bár, képes lennék megállítani titeket; semmi sem fogja megállítani ezeket az embereket többé. Ezért őszintén tegyetek tanúságot és ne féljetek!

Új papok, ne féljetek tanúsítani, hogy Krisztus papjai vagytok. Nem kell szégyenkezni emiatt, ellenkezőleg, legyetek büszkék, természetesen nem ambiciózusan, de lélekben büszkén kimondva: “Igen, Krisztus papjai vagyunk.” Ki tagadhatja ezt le? Ki merné azt mondani, hogy nem vagytok azok? Menjetek, ne rejtsétek el többé, lépjetek ki, menjetek ki! Ugyanúgy, ahogy az apostolok vonultak ki Jeruzsálemből, és a Cenacle- ből (az utolsó vacsora színhelye): félelmetes, de biztosan az enyém.

Szeretném, hogy magabiztosak legyetek: bárkinek, aki hozzátok fordul félelem nélkül válaszoljatok őszintén. A rejtőzködésnek vége. Most jön el az Atya dicsőségére a kinyilatkoztatás ideje, egyben az Enyém és a tietek, mert dicsőíteni fogom Őt mindegyikőtök nevében és ebben a népben. Lépjetek elő új emberiség apái és anyái, mert egy új népnek kell felemelkednie a Földön és az univerzumban! A Föld bolygó kedves számomra, és tudjátok ezt. Soha nem fogom elhagyni, de szükségem van rátok, hogy Isten dicsősége ezt a szomorú bolygót is megvilágíthassa.

A feltámadás teljes erejével megáldalak benneteket; Áldom azokat, akik egyesülnek veletek lélekben és rátok hivatkoznak. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. “

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s