Jézus 2016. január 6-i üzenete – Az Úr megjelenése

Küldetésetek a Földön

 

Drága gyermekek,

Szeretnélek megáldani benneteket ezen az ünnepélyes napon az egész univerzumban, mert ma egy új szakasz kezdődik az emberi történelemben. Ennek nem vagytok egészen tudatában, mert kevesebbet ismertek fel, mint a többi emberiség. Azonban ez nem fontos. Van egy sokkal komolyabb szempont, ahol a lélek és a szellem mindig képes lesz részt venni minden eseményben, mert lehetővé teszem számotokra.

Áldásommal ma kezdődik küldetésetek a Földön, és ez hatással lesz az alsó univerzumra is. Hasonlóképpen, a hívő testvérek küldetése hatással lesz rátok az alsó univerzumban. Ne feledjétek, az ima, a felajánlás és minden hívő emberiség szeretete, az összes szent és rendkívüli eszköz, mögöttetek vannak. Ezért, népemnek, Isten szent embereinek olyan ereje van, hogy senki sem tud ellenállni. Hagyjátok, hogy tetteim ereje vezessen az univerzumban; engedjétek, hogy a kegyelem erős hulláma elragadhasson.

Ugyanakkor látni fogjátok, hogy a Földet zűrzavarba taszítják. Azon gyermekek, akik nem követik törvényeimet: a lázadók, perverzek és árulók egyre mélyebbre süllyednek. A Földön azonban sok apró, egyszerű, jóakaratú lélek szeretne ehhez a néphez tartozni, de nem tudják, mit tegyenek, és merre menjenek. Sokszorozzátok imáitokat és felajánlásotokat ezekért a lelkekért! Ismétlem: ezek egyszerű, kis lelkek, de IGENT mondtak Istennek, és szükségük van anyára és apára. Ez most a ti nagy feladatotok. Ugyanúgy, ahogy a hű testvérek készítenek fel egy népet az alsó univerzumban, készítsétek fel az embereket a Földön. Küldetésetek alapvető, mert a Föld lesz visszatérésem színhelye. Biztosítsatok, hogy találok egy népet, amikor visszatérek. Próbáljátok nem követni a világ történéseit és gondjait többé. Folytassátok békésen és boldogan saját magatok útját, és akkor semmiben nem lesz hiányotok, ígérem nektek.

Ma Anyámra és Szent Józsefre bízlak titeket. Szívük irányít, vezet majd és nyújt védelmet. Nem lesz szükségetek sem üzenetekre sem szavakra, mert mélyen hatok a Szentlélekben, és tökéletesen irányítalak titeket. Kérlek benneteket, ne hagyjatok helyet az ördögnek: ne különüljetek el ok nélkül egymástól, mindig őrizzétek meg a lélek és a béke egységét, egyébként nagyon gyengék lesztek.

Menjetek előre! Nem számít, hogy hol vagytok, és mit csináltok, ha egyesültök ezzel a néppel, akkor az örökké tart. Ne törjétek meg ezt a köteléket, mert a semmibe zuhannátok. Saját érdeketekben mondom. Szabadok vagytok, bármikor távozhattok, de ez a szabadság túl sokba kerülne nektek, és én nem akarom, hogy elvesszetek. Akik most a másik oldalra állnak, kevés esélyük lesz a visszatérésre. Tudom, nem ez a helyzet veletek, de el kell mondanom, mert én mindig igazságos vagyok veletek.

Megáldalak és megvédelek benneteket. Kérlek, egyesüljetek Velem, akkor cselekedhetek bennetek és rajtatok keresztül. A Föld egész emberiségét is megáldom, hogy mindnyájatok által, csatlakozzanak ehhez a nagyszerű küldetéshez és ezeken az embereken keresztül.


Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s