A Szűzanya 2015. szeptember 12 – i üzenete – Mária neve

Nevem, Anya

A Szűzanya üzente:

“Drága gyermekeim,

Szeretnélek megáldani titeket ezen a napon, melyen emlékeztek nevemre. Elmondhatom, sajnos ma nem sokan emlékeznek a nevemre, még az Egyházban sem, de szeretném, ha egyre világosabban megértenétek a nevem. A nevem nem egyszerűen csak Mária: a nevem Anya, és tudjátok mit jelent anyának lenni. Tudjátok, az emberek mindig az anyát hívják utolsó napjukig és leheletükig. Amikor veszélyben vannak, szenvedéskor és a halálban is hívják anyjukat. Ez az a név, ami mindig biztonságot, segítséget és szeretetet ad, mert az anya az, aki mindig közel áll hozzátok, és végigkísér utatokon. Ha egy anya a Földön képes olyan gyengéd és önzetlen lenni gyermekei felé, akkor mennyivel gyengédebb leszek én felétek.

Nem is tudjátok, mennyire fontosak vagytok nekem, és mennyi könnyet hullajtok az elvesző gyerekekért, mikor távol tartják magukat tőlem. Azok, akik anyák, értik, mit jelent, ha egy gyermek rossz irányba megy, és elvész. Képzeljétek el fájdalmamat. Azok azonban, akik közel szeretnének maradni hozzám, örömet szereznek nekem, és igyekszem mindig továbbítani felétek örömöm. Ha közel maradtok hozzám, ha szerettek, ha hívtok engem az én igazi nevemen, ami Anya, az Isten Anyja és a ti anyátok, akkor mindig érezni fogjátok az örömöt, ami a szívemből árad felétek. Ez tiszta öröm, aminek semmi köze sincs a világ örömeihez. Ez olyan öröm, ami életet ad, mert ez Isten öröme.

Drága gyermekek, a világ tudja, hogy ez a fajta öröm egyre ritkább, és távolságot tart Urától, Istenétől, a Teremtőtől. Könyörgöm gyermekek, segítsetek nekem! Segítsetek nekem az elvesztett gyermekeket visszatéríteni Istenhez. Nem kérek nagy tetteket, azt kérem, hogy szeressétek Istent mindenki és mindenek felett, helyezzétek Őt életetek középpontjába, és adjátok meg nekem a lehetőséget, hogy szerethesselek titeket, és azon az úton vezethesselek benneteket, amit én jobban ismerek, mint ti; az utat, melyen Fiam ment előttetek ezen a Földön, és ahogy én követtem Őt.

Gyermekeim, szenvedtem a fájdalomtól a Golgotán: amikor találkoztam Fiammal, szemünk keresztezte a fájdalmat, a tiszta fájdalmat. Van egy fajta tiszta fájdalom, gyermekeim, és ezt a fájdalmat szenvedte Jézus, a fájdalom, mely megváltja és felemeli a teremtményt. Találkozom minden egyes gyerekem tekintetével, akik ugyanúgy szenvednek, mint ahogy tekintetem keresztezte Fiamét a Kálvárián, és azért vagyok itt, hogy megkérjelek titeket: gyermekeim, segítsetek nekem! Segítsetek megmenteni a lelkeket, mert sok gyermek már rám sem néz, és nem nézhetek a szemükbe. Félnek tőlem, gúnyolnak, sértegetnek, átkoznak engem, de nem néznek rám.

Olyan emberekre van szükségem, akik anyai szeretettel magukban hordozzák nevem Isten összes gyermekeiért. Ezt kérem tőletek ebben a nehéz, sötét és zord időben. Ne vesszetek el az élet kis dolgaiban; az érzelmi és anyagi igényeitek dolgaiban. Isten mindent megtehet, mert Isten nagyobb, mint összes szükségletetek és minden kívánságotok. Hagyjatok mindent Fiamra, adjatok át nekem is, és mindent meg fogtok kapni.

A szeretet, ha az igaz szeretet, az a teljes odaadás. Amikor egy lény szereti Istent, akkor fenntartás nélkül odaadja magát Neki. Erre az odaadásra kérlek benneteket, ami a szeretet gyümölcse, semmi másra nem. Ha teljesen odaadjátok magatokat az Úrnak és nekem, csodákat fogtok látni életetekben, és csodák fognak történni általatok.


Megáldalak benneteket, és szeretlek titeket; Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s