“Ez egy ünnepélyes nap.”

A Medjugorje-i jelenések évfordulója

Szűzanyánk üzenete Stefania Caterina-nak:

Madonna

“Drága gyermekek,

Ma szeretnélek ünnepélyesen megáldani titeket, azzal az áldással melyet Isten gyerekeimért megenged nekem. Felajánlottátok magatokat nekem, és ezt köszönöm nektek. Sok munka vár ránk, amit közösen kell elvégeznünk.

Gyermekeim, tudjátok minden jelenésemmel, még a legkevésbé ismerttel is, csak egy célom volt: egy új népet formálni, melyben, az emberek körülölelik az egész univerzumot. Azt akartam, és még mindig azt akarom, hogy palástom alá összegyűjtsem az egész világegyetemben szétszóródott Isten összes gyermekét, mert ti mind testvérek vagytok az univerzumban, és az én anyai szívem ég a vágytól, hogy minden gyermek Atyja köré gyűlhessen. Anyai gondoskodással érzem, hogy még az utolsót gyermekeim közül is megkeressem és visszahozzam az életbe.

Minden jelenésem igazsága és oka, hogy fel akartam fedni az élet létezését az univerzumban. Nem szeretnék beszélni a Földön kívüliekről, és valami újról és titokzatosságról, hanem a valóságról, ahogy az Istenben van: az egyetlen Atya valóságáról és az Ő gyermekeiről; egy pásztorról, Fiamról, Jézus Krisztusról, és egyetlen nyájról az egész univerzumban.

Most érett meg az idő arra, hogy ezt megértsétek, mert Lucifer is nyomul. Fel akarja fedni gyermekeinek létezését az alsó univerzumban, akik nem akarnak közösségben élni senkivel, legkevésbé veletek. Ezért itt az idő, hogy az igazságnak, – amit megosztottam veletek jelenéseimben – elevenen folytatódnia kell gyerekeimben. Megismétlem: a jelenések Medjugorje-ben az utolsók a Földön; ezt követően rajtatok keresztül fogom munkálkodásomat folytatni, ha hűségesek vagytok Istenhez és hozzám.

Ez egy ünnepélyes nap, egy fontos nap számotokra! Azt kérem, hogy mindig ünnepeljétek meg otthon és egymás között, mint lelki születésnapotokat, mert Medjugorje-be Isten akarata szerint, egyénileg hívtalak meg eljövetelemmel, hogy belőletek népemet megalkossam. Egy nép, ami kicsinek tűnik és gyakran megvetett a Földön, sajnos még az Egyházon belül is; mégis, értékes Isten- és az én szememben, és értékes a Szívemnek. Senkit sem zárok ki. Ezért gyermekeim, ha kicsinek, nem megfelelőnek, bizonytalannak érzitek magatokat, ne féljetek! Mellettetek vagyok és támogatlak titeket; Szeretlek titeket, és elvezetlek oda, ahová az Úr akarja, mert nekem nincs más vágyam, mint hogy Fiam és az én Istenem akaratát teljesítsem.

Megáldlak benneteket, és arra kérlek titeket, maradjatok mindenkor és minden megpróbáltatásban hűek hozzám. Arra buzdítalak benneteket, hogy tisztán ajánljátok fel életeteket. Az egyetlen módja, hogy megváltoztassátok ennek az emberiségnek a sorsát, ha rajtam keresztül felajánljátok magatokat Istennek.  Amit Istenért tesztek az jó Istennek és nekem, és minden kezdeményezésetek gyönyörű; azonban ne feledjétek gyermekek, hogy életetek felajánlása a legfontosabb dolog. A legjobb kezdeményezések ebből kerülnek ki, innentől kezdődik saját életetek. Ezért bármi mást tesztek tekintsétek azt életetek felajánlásának gyümölcsének. Az első nagy és határozott tett, hogy felajánljátok rajtam keresztül magatokat Istennek. Ajánljátok fel minden örömötöket és szenvedéseteket és egész létezéseteket. Főleg az Eucharisztiában tegyétek ezt. Ha így vesztek részt a szentmisén, akkor betöltitek Fiam szenvedéseit csatlakozva hozzá szenvedéseitekkel [1] Így formálódik Isten népe, és belőle származik a hatalom, amely mozgatja az univerzumot, és folyamatosan táplálja a Szentháromságos örvényt. Őszinte részvételetek Fiam áldozatában az egyik gyöngyszem ezen a Földön, emberiségetek igazi kincse.

Megáldlak benneteket, családotokat, otthonotokat, munkátokat és mindent, amit tesztek. Maradjatok egységben és hűségben Istennel és velem.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1]  (Kol 1,24)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s