A történelem átírása –II. kötet – Az univerzum és lakói – Az alsó univerzum evangelizációja 55. rész

2015. március 10.

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

 

Drága testvéreim,

Remélem olvastátok és elgondolkodtatok Szent Mihály arkangyal üzenetén. Ma az alsó univerzum evangelizálásáról, és különösen a Földről szeretnénk beszélni. A Föld az alsó univerzumban található, mely lázad Isten ellen. A Föld nem csupán Isten ellenes, de az eredendő bűn által Lucifer szövetségese és sajnos a Földön manapság még mindig terjed a bűn. A legtöbb ember a Földön nem fogadta el Jézus Krisztust, a Megváltót. Sokan a sátánnak szentelték magukat. A Föld egyes képviselői, az Illuminátusok, egy bolygóközi szervezet a Fény Szövetségének tagjai, mely Lucifer rendelkezésére áll. Ahogy Szent Mihály mondta, az evangelizáció az alsó univerzumban ellenállást és erőszakot fog kiváltani Isten terve ellen. Ez erős oldala Lucifernek, de a Szentháromságos erő túlszárnyalja ezt. Mindenkinek döntenie kell: Isten vagy Lucifer. Nem lesz idő jóvátenni. Amint az alsó univerzumot evangelizálták, már csak a Föld marad. Sajnos a gonosz a Földre koncentrálódott, minden erejével és formájában meg fog jelenni az Antikrisztus, aki Lucifer megbízható embere.

Szent Mihály ezt mondta: ”Ez a kis maradék közösség a gonosz erőkkel frontálisan fog megütközni  és a szellemek minden idők legnagyobb csatájának a Föld lesz a színtere: Isten Lelke jelen van gyermekeiben, és ennek a világnak szelleme a sötétség gyermekeiben.[1]  Ez azt jelenti, hogy nagy próbák várnak ránk. Amit láthatunk, és érzékelhetünk a Földön, csak figyelmeztető jelei annak, ami történni fog. Szent Mihály ezt csak a hivatalos Egyháznak címezte, de mindazok, akik magukat hívőnek tartják, elfogadják Isten tervét és azonnal döntenek, hogy lerövidítsék a szenvedést a Földön. ”Ha ez megtörtént, az emberiség szenvedése a Földön rövidebb lesz, és minden szükséges segítséget meg fogtok tőlem- és minden eszköztől kapni, melyet vezetek. Ez az utolsó felhívás, melyet küldök nektek, ezt követően Istenen a sor, hogy beszéljen, és Ő szándéka szerint fog tenni.”  [2]  E bevezetés után el kell olvasnunk a könyvből a Szentháromságos Lélek utolsó felszólítását is, amit majd elmagyarázunk.

Az alsó univerzum evangelizációja (p. 337)

Elérkeztünk a mához. Láthatjátok, mi minden történt az univerzumban a teremtés óta. Mennyit tett Isten, és mennyivel többet fog tenni! Ez a történet megértette veletek, hogy a földi emberiség soha sem volt az egyetlen az univerzumban. Nem is a legjobb, sőt! Egy dolog biztos: Isten gyengéd szeretettel mindig szerette a Föld embereit, mint egy Apa a legelesettebb gyermekét. Ezért volt oly türelmes: elküldte Fiát, Jézus Krisztust és az Ő nevében adta a Szentlelket. Nektek adta Anyját, a Boldogságos Szűz Máriát, aki különleges módon szeret, és jól megért titeket, mert Ő emberiségetek egy gyermeke. Ő hozta az angyalokat mellétek, hogy megvédjenek. A Paradicsom szentjeinek imáival vett körbe titeket. Sok testvért és nővért adott nektek az egész világegyetemben, valamint rendkívüli eszközöket ebben az időben.

Lényegében azóta hívott titeket, hogy legyetek részei népének, a hatalmas ember tömegnek, kik az univerzum egyik végétől a másikig gyűlnek össze Pásztoruk, Jézus Krisztus körül, egyetlen nyájat alkotva. Csak egy Isten és egy nemzet; papi, bűntelen emberek, Istennek felajánlottak, és egy napon hangosan fogják dicsérni Istent, a Teremtőt.

Ha megvizsgáljátok ezt a valóságot, akkor a Föld és szorongásai fölé emelitek magatokat. Emberiségetek foglya az anyagi nyomor láncának, az ösztönös szükségleteknek, ami túlságosan sok helyet foglal el lelketekben és egyre inkább leköt. Itt az ideje, hogy kinyissátok szemeteket! Ugyanúgy hívnak titeket, mint bárki mást, hogy vegyetek részt Isten gyermekeinek szabadságában és dicsőségében. Nem vagytok rosszabbak, mint a világegyetem hűséges testvérei. Mindnyájatokat Isten képére és hasonlatosságára teremtettek és testvérek vagytok Krisztusban.

Akkor mi hiányzik?  Az önzetlen Isten szeretet és hűség a Teremtőhöz, aki mindig veletek volt, miközben ti nem mindig voltatok Vele. Gyakran játszottatok piszkos, megtévesztő játékot és nem voltatok lojálisak. Tudjuk, Istent nem lehet becsapni, ha megpróbáljátok, magatoknak okoztok kárt.

Nem döntötök, hogy csak Istenhez tartoztok, és ezzel bezárnátok az ajtót az ellenség előtt. Az utóbbi csak füstöt kínál, mellyel elvakít. Nyissátok ki szemeteket és szíveteket! Isten, háza küszöbén vár rátok, hogy királyi emberré tegyen benneteket. Döntsetek mielőtt túl késő, nehogy házának ajtaja bezáruljon előttetek.

Isten mindig tiszteletben tartja szabadságotokat. Azonban Isten ítélete egy nap eljön, és ez meghatározza az idők végét. Akkor, szabadságotokért felelősek lesztek. Ez egy nagy Isten általi ajándék. Próbáljatok ezzel jól élni. (Mt 25: 14-30).

Ahogy olvassuk és kommentáljuk ezt a könyvet, már a nagyböjtben vagyunk, az átváltozás és bűnbánat időpontjában, de az ima elvezet a feltámadt életre. Isten azt akarja, hogy ez a nép felemelkedjen, átalakuljon és az új teremtésbe vigye.

Megáldalak benneteket, ragyogja be utatokat a Szentlélek. Világosítsa meg elméteket és szíveteket. Döntsetek egész lényetekkel Jézus Krisztus, a világ Megváltója mellett. Minden testvérrel együtt Krisztusban az egész univerzumban lépjetek be az új teremtésbe. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1]  Szent Mihály arkangyal  2013. november 19-i üzenete, 6-os pont. Ne félj, te kisded nyáj, mert úgy tetszett Atyátoknak, hogy nektek adja az országot.”    (Lk 12:32)

 

[2]  Szent Mihály arkangyal 2013. november 19-i üzenete, 10-s pont Ne félj, te kisded nyáj, mert úgy tetszett Atyátoknak, hogy nektek adja az országot. (Lk 12:32)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s