A történelem átírása –II. kötet – Az univerzum és lakói – Időnk eseményei – A 2013-as év és a Szentháromság hatása – A hívő testvérek elindulnak küldetésükre 51. rész

  1. február 24.

 

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

Drága Testvéreim,

A legutóbb Isten különleges eszközökön keresztüli munkálkodásáról beszéltünk. Ezúttal a Szentháromság hatalmának hatásáról fogunk beszélni, és megpróbáljuk megérteni, hogyan működik és hová kell történelmileg elhelyezni Isten Szentháromságos hatalmát, miután a földi Egyházat már oly sokszor felkérték.  Megjegyzéseinkkel megpróbálunk segíteni néhány résznél.

A 2013 –as év és a Szentháromságos hatalom  (333. oldal)

A 2012 végén az univerzumban a helyzet a következő volt:

1) A földi Egyház nem fogadta el Isten kérését, hogy jelentse be az élet létezését az univerzumban, az államfők sem tették meg. Az emberiség nagyobb részét tehát félretájékoztatták.

2) Az érzékenyebb keresztények a Földön, akik elfogadták a rendkívüli eszközöket, imádkoztak és szenvedtek 2012-ben. Hiába vártak a hivatalos Egyház fordulatára, egyre jobban elszigetelődtek és marginalizálódtak, még a keresztények is üldözték őket. Ennek ellenére sokan felébredtek, és úgy döntöttek, hogy felajánlják magukat Istennek és az Ő tervének.

3) Az alsó univerzum emberiségeit még nem érte el az üdvösség bejelentése és Lucifer szorításában szenvednek.

4) A középső univerzum emberiségei nem vettek részt az üdvösség bejelentésében. Ők kapcsolatban voltak a hívő emberiségekkel a felső univerzumban, így ismerték a tényeket, de egy igazi evangelizáció a középső univerzumban soha sem kezdődött el.

5) Lucifer és a Fény Szövetsége működik az alsó univerzumban. Kapcsolatban vannak a szövetséges földi illuminátusokkal és készen álltak minden támadásra és pusztító akcióra, megtörve a nép ellenállását. Lucifer terve, hogy birtokba vegye az alsó univerzumot, gyorsan folytatódott. A helyzet elérte a kritikus pontot.

2013 elején Isten úgy döntött, hogy feltétlenül elindítja végső fázisát, hogy újraegyesítse az egész univerzumot Krisztusban.

Hatását elkezdte felerősíteni: ettől kezdve a három Isteni Személy együttesen és egyre áthatóbban járt volna el, hogy előkészítsék az utat a rendkívüli eszközöknek és az embereknek, akik köréjük gyűltek.

Így jött el a Szentháromság erős hatásának ideje, Isten legnagyobb művének beteljesülése céljából, amit az emberiség valaha látott, mely csak a teremtéshez és a megváltáshoz hasonlítható. Így kezdte el Isten az új teremtés művét.

Érthető, hogy a helyzet az univerzumban elérte a kritikus pontot. Ugyanez vonatkozik a Földre is. Valójában inkább a Földre, mert itt az emberek nagy része nem hisz az igaz Istenben és törvényeinek nem vetik alá magukat. A Szentháromságos hatalom tökéletesen járt el a teremtés és a megváltás során. Hatott Krisztusban és különleges módon Krisztus áldozatában. A megváltás áldozatának gyümölcse a Pünkösd. Az univerzum történelmi keretén belül a Szentháromságos hatalom a kozmikus Pünkösddel indult, ami nem ugyanaz, mint az első Pünkösd. Az első Pünkösdkor az apostolok és tanítványok elsöprő energiát kaptak haladásukhoz. A kozmikus Pünkösd csendben belül működik azokban, akik csatlakoznak Isten tervéhez. Ez az erő tökéletesen működik a Központi Nucleuson belül, a rendkívüli és fenséges eszközökkel, továbbá vonzza mindazokat, akik szeretnének csatlakozni Isten tervéhez. Szeretném felhívni a figyelmeteket erre az erőre, amelyre összpontosítani fogunk a következő epizódokban, különösen Szent Mihály arkangyal jelenlétén keresztül, hogy jobban megértsük a Szentháromság működését, mely átárad a rendkívüli eszközökön le tovább az általános eszközökig, akik Isten népe, vagyis mi mindnyájan.

 

A hívő testvérek elindulnak küldetésükre

  1. január 6-án Szent Mihály, Isten meghozott döntéseiről tájékoztatta a Földet. [1] Összefoglaljuk:

1) Isten azzal a küldetéssel bízta meg a hívő testvéreket és nővéreket, hogy evangelizálják az univerzumot. Különösen egy emberiség, – melyet a hívő emberiségek közül választottak – lenne a küldetés vezetője, Isten összes népének, mint viszonyítási pont. Erre választották a hívő emberiségek az Alpha Centauri emberiségét.

2) Isten meghagyta a Föld evangelizációjának megtisztelő feladatát hívő gyermekeinek a Földön. A hűséges testvérek a kezdeményezésekhez csak diszkréten ajánlanák fel segítségüket, beavatkozás nélkül. Ezért döntött Isten úgy, hogy a hívő testvérek nyíltan mutatkozzanak meg a Földön, de ne előbb, mint az univerzum többi részének evangelizációja végeztével.

Isten az egész univerzum evangelizációját a hívő emberiségekre bízta a földi Egyház helyett, akik nem válaszoltak. Ez nem azt jelenti, hogy Isten népe nem fog válaszolni, vagyis akik úgy érzik meghívottak, és azok, akik fel szeretnék ajánlani életüket újraegyesülve Krisztusban, hogy másokat újraegyesítsenek Jézus Krisztus által.

A második pont: Isten meghagyta a Föld evangelizációjának megtisztelő feladatát hívő gyermekeinek a Földön” Milyen  evangelizációt? Ez nem az Egyház által tanított a katekizmus, hanem bejelenti az univerzum valóságát, ahogy azt az elmúlt években elmagyarázták nekünk. A földi evangelizáció alatt az értendő, hogy az embereket tájékoztatják arról, hogy ki van a figyelem középpontjában az univerzumban, és hogyan kerül sor a Föld és az egész emberiség megváltására. Egyértelmű, hogy csak azok tudják elvégezni ezt a feladatot, akik a fenséges eszközök vezetésével, az egész univerzumban az egyetemes Egyház tervéhez csatlakoznak. Ez a lelkiismeret ébredésének pillanata, felelősséget vállalni a Földért és az egész univerzumért.

Ugyanazon év március 1-jén Szent Mihály azt mondta:“Nyomatékosan felkérem az egyházi hierarchiát, kezdve a katolikussal, hogy őszintén tudatosítsa az élet jelenlétét az univerzumban, és adjon megfelelő egyértelmű tájékoztatást a hívőknek. Ez radikális újragondolást kíván az egyetemes Egyház küldetésétől, melyet nem lehet tovább halogatni.” [2]  Mostantól kezdve Isten minden hívása az Egyháznak szól, hogy csatlakozzon Isten a folyamatához, annak ellenére, hogy nem az evangelizáció vezetője. Szent Mihály azt is hozzátette:“A teológia, a kornak megfelelő kiterjesztésére is szükség van, melyek, új követelményeket támasztanak az igazság megismerésére.” Miféle újragondolás? Úgy kell találkoznunk az angyalokkal, ahogy Ábrahám tette – ez megváltoztatja életünket. Tudatosságot nyerni, találkozni és közösségre lépni a hívő testvérekkel, akik mindenben előttünk járnak, úgy lelki, mint emberi és technológiai szinten – ez megváltoztatja majd az életünket. Csak így tudjuk felemelni magunkat. 2012-ben a maja próféciák egy minőségi ugrást jövendöltek, de a mi részvételünk nélkül nem lesz minőségi ugrás. Ebben az értelemben, az Egyházban mindenkit és mindannyiunkat felemelkedésre kérnek.

Szent Mihály hozzátette:“Felkérem az összes hívőt, akik évek óta tudják és megtapasztalták az emberiség létezését más bolygókon, hogy sokat imádkozzanak, hogy az emberek lelkiismeretében helyet kapjon ez az igazság és az Istenhű univerzumi testvéreinkkel való egység hatalma ismertté váljon. Egy bátor tanúságtételre volna szükség tőletek.” Senki nem tudja helyettesíteni az imádkozó embert, az ima egy erős fegyver. Imádkozzatok egyszerűen, hallgatva az ihletettségre, de lépjetek élő kapcsolatba a rendkívüli és fenséges eszközökkel, hogy továbbra is kapcsolatba legyetek a Szentháromság hatalmas erejével, ami elvisz minket az új teremtésbe. Mindenki meghívott. Ne várjátok meg, amíg a hatalmasok megteszik a bejelentést. Már most is majdnem túl késő.

Ugyanezen a napon 2013. január 6-án, amikor az Egyház megemlékezik a Vízkeresztről, a hívő testvérek elindultak küldetésükre.

Egyenesen a középső univerzumba mentek, ahol az emberek nem ellenségesek Istennel, de bizonytalanok. Nagy tanúvallomásokat tettek: különböző bolygókon jelentek meg, elhozva az igaz Isten bejelentését, beszéltek a Jézus Krisztuson keresztül adott üdvösségről, az egész világegyetem újraegyesüléséről és a rendkívüli eszközök hatásáról. Bemutatták a Boldogságos Szűz Máriát, az univerzum Királynőjét és Szent Józsefet, mint gondviselőt, Isten népének vezetőjét.

A hívő testvérek sok jellel kísért tanúvallomása hatásos volt, melyet a középső univerzum lakosságának többsége örömmel fogadott. Csak néhány maradt bizonytalan és félénk. A hűséges testvérek gondolkodási időt adtak nekik és később ismét megjelentek. Ezúttal már nem volt több kétség. Így 2013 végére a hívő testvérek a középső univerzumot már sokszor bejárták kiváló eredménnyel: Isten népe több testvérre tett szert, egész bolygók tértek meg és keresztelkedtek meg. [3]

Az Egyház az egész univerzumban növekedett. A megtért testvérek a középső univerzumban erősen kötődnek Istenhez és a hívő testvérekhez, együtt közvetítik a Szentháromság hatalmát. Elfogadva, minket is megérint ez a hatalom, mindenkit bevonva, Krisztus Titokzatos Testébe. Mindannyian értékesek vagyunk és minden hozzájárulás értékes, mert mindannyian meghívást kaptunk, hogy az új teremtés felé haladjunk, ahol nem lesz több könny, fájdalom és halál.

Megáldalak titeket. Legyen ez a fény és remény bennetek. Ébredjen új élet bennetek. Egyesüljetek a Szentháromságos erővel, mely a földi Egyház testvéreiben és az egész univerzumban megvan. Bátorítson minket ezekben az időkben és lássuk szemünk előtt lévő jó oldalt, ahol Isten munkálkodik, ígéreteinek beteljesítéséért. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1]  Szent Mihály 2013. január 6-i 2013-i üzenete “Hadd temessék el a halottaikat…”

[2]  Szent Mihály 2013. március 1-i üzenete “A pokol erő nem vesznek erőt rajta” 2013 májusában lett közzé téve.

[3]  A keresztség kérdését részletesen elmagyaráztuk “A Nagy Sorompón túl”,  című könyv 9. fejezetében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s