A történelem átírása –II. kötet – Az univerzum és lakói 25. rész

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

Drága Testvéreim,

Szeretettel köszöntünk titeket folytatva gondolatainkat. A Fény Szövetségének céljaival és stratégiájával fogunk foglalkozni. Csak azokat a tényeket szeretnénk bemutatni nektek, melyek szemetek előtt vannak és követni tudtok. A Szentlélek fényében vizsgáljuk meg, hogy megérthessétek azokat.

A fejezet a 238. oldalon található:

 

A Fény Szövetségének célja és stratégiái


A Szövetség célja, hogy Lucifer vezérletével megerősítsék és bővítsék a sötétség királyságát az egész univerzumban. Ez a királyság taszítaná le Istent a trónjáról és uralná az egész teremtést. Minden szövetséges bolygó különböző stratégiákat dolgozott ki e cél érdekében, a maga sajátos jellege és emberisége természete szerint. Azonban mindegyikük Lucifer királyságáért dolgozik és ennek eljövetelére vár.

Az Illuminátusok idővel különböző stratégiákat fejlesztettek ki, hogy a Fény Szövetsége elérje céljait, ahová ők is tartoznak. A legfontosabbak:

1) A világ népességének fokozatos csökkentése. Az Illuminátusoknak csökkentenie kell a lakosok számát a túlzsúfolt Földön; Minél kevesebben vannak, annál könnyebb irányítani őket. Igyekeznek csökkenteni az emberiséget nemcsak mennyiségileg, de minőségileg is, mert csak azokat hagyják életben, akiket könnyű uralni. Ezért egyes embercsoportok szisztematikus felszámolását programozták. Köztük vannak a keresztények és azok a személyek, akik túl önállóan cselekednek és gondolkodnak; a fogyatékkal élők, az idősek és a betegek, akik terhet és költséget jelentenek a kormányoknak. A következők a gyerekek, akik egy külön beszélgetést érdemelnek. Túl sok gyerek születik a Földön; jobb lenne, ha kevesebb lenne, és jobban szelektáltak lennének. Következésképpen, az Illuminátusok kétféle intézkedést hoztak: egyre inkább elszegényítik az emberiséget, hogy visszatartsa az embereket a gyermekvállalástól és növelik az abortuszok számát.

A világ népességének csökkentéséhez alkalmazott illuminátusi megoldások: éhezés, betegségek, háborúk, járványok; elszegényedés, az élelmiszerek és gyógyszerek módosítása, hamis egészségügyi információk, a mérgek és növényvédő szerek túlzott használata, valamint szennyező anyagok folyamatos kibocsátása vízbe és levegőbe.

2) A tömegek mentális kontrollja. Lehetetlen valakit irányítás nélkül uralni, hogy egy bizonyos módon gondolkozzon. Még kevésbé uralni egy egész emberiséget, ha nem formálható. A mentális kontroll célja, hogy ellenőrizzék a tömegeket: mindenkit azonos hullámhosszra hangolnak, így teljesen logikusnak és természetesnek tűnik, hogy egy bizonyos módon viselkedjenek. Különböző technikákat fejlesztettek ki a Földön, hogy irányítsák a tömegek gondolkodását: például erőteljes médiumok telepátiát használnak az emberek gondolkodását befolyásolva; tudatalatti üzenetekkel, melyek mélyen hatnak az egyénben. Továbbá a tömegtájékoztatás használata, melyen keresztül bizonyos eszméket lehet csepegtetni az emberekbe, megtévesztő reklámokkal, képekkel, üzenetekkel vagy megszállottan ismételt kulcsszavakkal. Sok média hat rádió és televíziós csatornákon keresztül, nem is beszélve az internetről, amely lehetővé teszi a gondolatátvitelt és az üzeneteket egy határozott irányba tereli. A Földön, a tömegek megtévesztésére egy valós programot hajtanak végre, amit vérbeli csalók, démonok ihlettek, de ezzel csak kevesen vannak tisztában.

3) Az egyéni viselkedés szabályozása. A Föld népe fokozatosan veszíti el magánéletét. A média figyelméért nyilvánossá teszik életüket, melyről úgy vélik biztos mutatója a sikernek és az elfogadottságnak. A Szövetség Földön dolgozó tagjai régóta elkezdtek minden szinten adatokat gyűjteni magánszemélyekről, kémkedve és többé-kevésbé titkos archívumok létrehozásával. Azonban ezek a rendszerek nem elégségesek és költségesek. Ezért az Illuminátusok nemrégiben létrehoztak egy teljes globális és átfogó rendszert személyes adatok gyűjtésére: a közösségi oldalakat. Nekik nem kell keresni információkat rólatok, mióta azokat pontosan részletezve magatokat szállítjátok. A közösségi hálózatok a legnagyobb archívumok a Földön, egy információs bánya emberek millióiról, ami hasznos a tömegek vágyainak és gondolatainak ellenőrzésére.

Így az embereket ellenőrizve, kémkedésen, levelezések és a közösségi oldalakon keresztül kívülről befolyásolják. Mások a tudat kontrollálásával, bizonyos viselkedésre ösztönözve, belülről akarják ellenőrizni a személyt. A mikrochip egy ezek közül. Az Illuminátusok már évek óta próbálják ezt a világ népességére rákényszeríteni. Ez az eszköz, miután beillesztésre kerül az emberi szervezetbe, lehetővé teszi a személyek távoli vezérlését úgy, hogy specifikus impulzusok küldésével mentálisan lehet befolyásolni az egyént. A mikro chipet különböző bolygókon használják az alsó univerzumban és jól ismertek az emberrablások, melyeket a hibrid szürkék alkalmaznak. Ilyen típusú készülékeket telepítve a túszokba, hogy követni és tanulmányozni tudják az emberi viselkedést.

4) Veszélyes életmódok erőltetése. Ez a manipuláció elsődlegesen hamis információn és a divat befolyásán alapszik. Vonzó életmódként mutatják be és arra készteti az embereket, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt, hogy kövessék ezeket az életmodelleket. Ezek az életmódok veszélyesek az egészségetekre, és saját emberiségetek kipusztításához vezet. Néhány példa: hamis és ellentmondásos információk a táplálkozással kapcsolatban, hogy ezt vagy azt az élelmiszert dicsérik, vagy démonizálják. Életmódok, melyek túl sok vagy túl hiányos étkezéshez vezetnek, a kevés alvás stb.

A fiatalok a leggyengébbek ebben a tekintetben. Abszurd és veszélyes viselkedésre ösztönzik őket, mint extrém sportokra, alkohol- és kábítószer fogyasztására és megszállott zenék hallgatására. A fiatalok követik az életmódokat, melyeket híres emberek, mint a színészek, énekesek és sportolók mutatnak, akik gyakran negatív bálványok.

Hamis információk keverednek valós adatokkal, hogy zavart keltsenek. A legőrültebb divatot és viselkedést erőltetik, alig észrevehetően, de szisztematikusan, amíg a tömeg szükségesnek nem látja és elfogadja a társadalom. Mindez egységes viselkedést eredményez: talpig azonos ruházat, mindenkinek van hasonló ilyen-olyan készüléke. Mind azzal a céllal, hogy az emberek egyre jobban elveszítsék személységüket, méltóságukat és egyediségüket.

5) A tudat fokozatos halványulása. A fent említett stratégiák el akarják altatni az embereket és megfosztani őket lelkiismeretüktől. A hatalmasok terve szerint egy bizonyos időn belül el akarják érni, hogy generációk legyenek vélemény nélküliek, ne tudják megkülönböztetni a jót a rossztól, és veszítsék el a vallási élet értelmét. Generációk, akik bíznak a tudományban, technológiában és hagyják magukat afelé vezetni, amit ígérnek. Emberek, akik nem kérdőjeleznek meg semmit, nincs kérdésük és elégedettek a haladással, az újdonságokkal és az anyagi javakkal. Azok, akik lépést tartanak a haladással rendben vannak, de azok, akik nem, a társadalom peremére szorulnak, és az emberiség azon részévé válnak, akik terveik szerint el fognak tűnni.

Az Illuminátusok által alkalmazott stratégiák között van kettő, ami súlyossága miatt külön említést érdemel, egyre inkább égetőbb.

Mindez a szemünk előtt történik. A hívő azt kérdezi, Isten miért engedi meg ezt. Isten megengedi, mert az emberiség belső növekedését és látóköre bővítését szeretné elérni. Azonban az ember a haladását gonoszságra használja. Hogyan tudunk szembeszállni velük? Isten már elkészítette eszközeit. Azok, akik olvasták az „Univerzum és lakói” című könyvet észrevették, hogy a Központi Nucleuson belül van egy bizonyos csoport, akik információs technológiával foglalkoznak. Ez a csoport képes irányítani mindent. Isten megbízta ezt a csoportot, hogy a magasabb szellemi szintek felé irányítsák az embereket és minden rossz viselkedésükön javítsanak. Azonban, nem szabad csak a csoport beavatkozására várni, Sealtiel arkangyal foglalkozik az információs technológiával, mert mindnyájan meghívottak vagyunk, hogy vegyünk részt ebben a tevékenységben. Ha egységben vagyunk Krisztussal, ha az Ő Lelke vagyunk, közli velünk mindazt, ami pozitív, a hit bennünk lévő összes információja hat belül. Ébredjünk fel a hívásra, mert Isten eszközként akar használni minket, akik valós információkat nyújtanak, igazságosan viselkednek és igaz személyiségek.

Megáldalak benneteket. A Szentlélek adjon valós információkat, segítsen észrevenni a különbséget a jó és a rossz között, adjon erőt távol tartani a gonoszt és éljétek életeteket a Szentlélek ritmusa szerint az átmeneti időben, ami biztosan elvezet minket az új teremtésbe. Az Úr adjon reményt, ami a fénytől jön, amit a szívednek mond. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s