A történelem átírása –II. kötet – Az univerzum és lakói 24. rész

Az Illuminátusok

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

Drága Testvéreim,

Legutóbb a Fény szövetségét mutattuk be, mely egy bolygóközi erő és azzal a céllal szolgálja Lucifert, hogy meghódítsa az alsó univerzumot; majd leigázza az egész világegyetemet, és ezzel megteremtse Lucifer királyságát. Továbbá megtudtuk, hogy a Földön van egy komoly erő, mely Luciferhez tartozik. Ma hallani fogtok ennek képviselőiről, akik az Illuminátusok. Fontos megismerni őket, hogy a keresztény hit felébredjen bennetek. Figyeljetek.

A fejezet a 226. oldalon található:

Az Illuminátusok 


A Fény Szövetségének tagjai kevesen vannak és mint ilyenek, nem mutatkoznak. Minden bolygón az árnyékban, teljesen titokban működnek; bolygóról bolygóra kommunikálnak, elsősorban telepátiával és médiumi képességekkel. Titkolózásuk ellenére, bár nem teljes bizonyossággal, a szövetséges bolygók emberiségei, jelenlétüket már észlelték.

Ma már a Földön is nyíltan beszélnek mindkét okkult erőről, egyrészt akik bolygótokat kormányozzák és egy döntéshozó elitről, akik árnyékban élnek és ellenőrzésük alatt tartják az összes többi hatalmat és az egész emberiséget. Úgy ismerik őket, mint az Illuminátusok és valóban léteznek; köztük több gyíkember/hüllő (reptalian) van. Ebben az esetben a nevük is utal Luciferre, a tudás fény hozójára, aki őket pontosan “Illuminátusok”-ká (felvilágosulttá) teszi. Ők Lucifernek szentelték magukat, teljesen őt szolgálva; cserébe médiumi erőt, gazdagságot és mindenféle kiváltságokat kapnak, plusz sok titok ismeretét. Ebből a tudásból származik hatalmuk, egy okkult és ezoterikus hatalom, melyen keresztül zavartalanul uralják az egész bolygót. Senki sem mer szembeszállni velük, mert kegyetlenek, veszélyesek és minden eszközzel eltüntetnek bárkit, aki akadályozza őket.

 

A legtöbben létüket elutasítják vagy tagadják, hiszen a Földön szinte senki sem hisz Lucifer létezésében. Ez a tudatlanság biztosítja a legjobb védelmet az Illuminátusoknak, akik valójában, erősen tartanak a lelkiismeret ébredésétől.

Az Illuminátusok a hatalmi piramis tetején vannak, ahogy Lucifer és a Fény Szövetsége egyes konföderációs bolygón piramis hierarchiát létesít, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Lucifer még a pokolban is piramis hierarchiát épített ki. Aki Lucifert szolgálja, tudja, hogy halálbüntetés terhe mellett tiszteletben kell tartania ezt a hierarchiát. Ahhoz, hogy valaki elérje a hatalmi piramis csúcsát, sokéves hűséges szolgálatra van szüksége, és ahogy feljebb lép, a beavatási rituálék egyre kegyetlenebbek.

Így a piramis csúcsán az Illuminátusok vannak, egészen Lucifernek szentelték magukat, és akik teljesen feladták Jézus Krisztusba vetett hitüket. Ígéretet tettek, hogy gyűlölik a Szentháromságos Istent, és készek üldözni Isten gyermekeit, amíg teljesen el nem törlik őket. A csúcs alatt vannak a fő kormány szövetségek, a titkos társaságok, elsősorban a szabadkőművesség; a nemzetek kormányai, a gazdasági és banki csúcs hatalmak, a tömegtájékoztatás és a fő sajtó- és információs szervek, valamint a multinacionális vállalatok, melyek minden ágazatban működnek. Végül, a piramis alapja az egyes egyének és szervezetek, akik együttműködnek az Illuminátusok tervével, személyes ambícióik által hajtva, karrierizmus, stb. A különböző ígéretek vonzzák őket és keményen dolgoznak anélkül, hogy tudnák milyen hálóba estek, mert nem tudnak a hatalmi piramis létezéséről, saját ambícióik elérésével vannak elfoglalva. Nem kérdeznek semmit, és könnyen megvesztegethetőek.

Tehát a piramis csúcsán a Földet egy okkult erő uralja az emberek többségének tudomása nélkül, akik azt hiszik, hogy elnökük, parlamentjeik, uralkodóik, stb. kormányoznak; miközben ők csak mások döntéseinek végrehajtói. Az Illuminátusok vannak minden döntés mögött a Földön; mögöttük van a Fény Szövetsége és emögött Lucifer és démonai állnak.

Az Illuminátusok működési telephelyei a leggazdagabb és leghatalmasabb nemzetekben vannak, főleg az Egyesült Államokban és Európában. Habár titkos helyeken, a kíváncsiskodó szemek elől védve vannak. Központjuk azonban Rómában van, amiről két okból is úgy vélik, a hatalom szíve. Az első, hogy nem állt még egy valaha is létezett szervezet olyan közel a történelemben az Új Világrend (New World Order) modelljéhez, mint az ókori Római Birodalom. Az Illuminátusokat ihlette a Római Birodalom, még isteneiket is imádják. Másodszor, Róma a kereszténység központja, az Egyház és a pápaság székhelye, az a hely, ahol  Péter és Pál apostolok vérüket adták Krisztusért. Ezért Róma városának választása az Illuminátusoknak ideális központ, ahol a kereszténység szívében érvényesíteni akarták Lucifer szuverenitását.

A mai Illuminátusok ősi dinasztiák és hatalmi csoportok folytatása, melynek gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza történelmetek kezdetére, amiről korábban beszéltünk. Ők a gyíkemberek/hüllők (reptalain) generációihoz tartoznak, kegyetlen és korrupt emberek. A kígyó utódai, akik folytatták a vérvonalakat a történelem folyamán, az összes ősi civilizációt összekötve egymással: Babilontól Egyiptomig, az ókori Rómától az európai királyságokig egész Amerikáig és más kontinensekig. Ugyanez a kaszt évezredeken át tartotta a hatalmat és adott életet az Illuminátusoknak, akik minden kaszt elitjét képviselik és minden időben Lucifer és a démonok inspirálták és vezették őket. Mindigvégig nekik szentelték magukat, és akiktől mindig elismerést, gazdagságot és hatalmat kaptak.

Ne gondoljátok, hogy Lucifer szereti az Illuminátusokat, mivel ő nem tud szeretni. A szeretet valami teljesen idegen lényétől. Lucifer, hogy kihasználja – egyszerűen elcsábította őket. Az Illuminátusok viszont hagyják magukat kihasználni, mert Lucifer hasznos számukra. Lucifer és barátai utálják-, és kihasználják egymást. Mindegyikük meg akarja téveszteni a másikat, de ezzel mind tisztában vannak. Mindazonáltal közös céllal, zártan menetelnek, hogy létrehozzák a sötétség királyságát, ahol perverz vágyaikat kiélhetik, egyesülnek a gyűlöletben Isten és Isten gyermekei ellen. Egy jó csapat! Ez a gyönyörű társulat döntött mindig is a Föld népeinek sorsáról anélkül, hogy ellenállásba ütköztek volna.

Egyesültek, de utálják egymást, és nem bíznak egymásban. Szétesésre vannak ítélve, belülről semmisülnek meg. Piramis hierarchiát hoztak létre, de miért? Az ok, hogy bizonytalanok magukban. Luciferre és követőire számítanak, így elcsábították őket. Meghívottak vagyunk, hogy legyünk magabiztosak, mert Isten ezt a bizalmat akarja adni nekünk, melynek titokban kell maradnia. Holnap már semmi sem marad titokban. Lucifer, aki kijelenti, hogy ő a fény, minden fényét el fogja veszíteni, bolyongani fog az űrben, a kozmikus semmiben mindazokkal együtt, akik hozzá tartoznak.

Mit kell tennünk keresztények? Arra vagyunk hivatottak, hogy abszolút magabiztosak legyünk, de csak úgy tudjuk elérni, ha megtérünk a hitben. Isten nem akarja, hogy Tőle függjünk; Isten azt akarja, hogy Vele közösségben a gyermekei legyünk. Ez az alapvető különbség. Arra vagyunk hivatottak, hogy a világ világossága legyünk – ha mi fény vagyunk – el fogjuk űzni a sötétséget.

Szent Máté szerint, amikor Jézus elküldte az apostolokat ezt mondta nekik: “Jézus odament és azt mondta nekik: Nekem adatott minden hatalom a mennyben és a földön. Menjetek tehát, és tegyetek tanítvánnyá minden népet. Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek! (Mt 28: 18-20). [1] Szent Márk hozzáteszi, hogy Krisztus mindig jelen van tanúságtételei között, mert Krisztus jeleket ad és csodákat tesz, meg kell térnünk, hogy felismerjük ezt az erőt. Hogyan? Abba kell hagynunk Krisztus értelmezését a magunk módján és logikánkba zárva, a modern demokráciáinkban, kényelmünk és érdekeink szerint. Fogadjátok el Jézust, ahogy az apostolok bemutatták, és úgy ahogy az apostolok elfogadták és vallották Őt a feltámadás után. Arra kaptunk meghívást, hogy ezeket a lépéseket megtegyük. A jövő kereszténysége nem lehet egy vallás a sok egyéb vallás között; ez Isten népe, Isten gyermekei, akik csupa fény, és akik beragyogják az egész univerzumot. Ez Jézus ígérete.

Megáldalak benneteket. Legyen bátorságotok előre lépni, kérjétek Isten világosságát és merüljetek el a fényben. Kezdjetek el másképp élni, figyeljétek mindazt, amit a pokoli szellem hagy a világ szellemén. Megáldalak benneteket. Kapjátok meg Jézus Krisztus lelkét, ami biztosít titeket, hogy ti Krisztus népe és igaz keresztények vagytok. Így képesek lesztek kezelni ez időben a megpróbáltatásokat. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1] Mt 28,18-20

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s