A történelem átírása –II. kötet – Az univerzum és lakói 23. rész

A Fény Szövetsége 2. rész

 

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

Drága Testvéreim,

Legutóbb értesültünk a Fény Szövetségéről. Említettük, hogy egy bolygóközi háború tört ki a hibridek, különösen a gyíkemberek és a Szürkék között, amelyben Lucifer hatalmat adott a gyíkembereknek. Több háborúra került sor a bolygók között az univerzumban, de az emberek egyes bolygókon nem egymást gyilkolják, mint ahogy ez a Földön történik. Ma továbbra is erről a témáról fogunk beszélni, csak elmélyültebben. Ezután lezárjuk gondolatainkat a bolygóközi háborúk témájában és megnézzük, hogyan vesz részt képviselőivel a Föld a Fény Szövetségében.

Folytassuk az olvasást a 229. oldalon:

A Fény Szövetsége  2. rész

Az első találkozások után a szövetségi tagok fő célja egymás megismerése volt. Egy igazi csapatmunka kezdődött el, ami különböző tudományos felfedezésekhez vezetett, mely egyre közelebb hozta a feleket. A nyilvánvaló együttműködés ellenére mégis maradt a  kölcsönös bizalmatlanság egymás iránt, ami azokra jellemző, akik gonosz célokat követnek és nem bíznak másokban,- nagyon jól tudván, – hogy azok ugyanolyanok, mint ők. Ennek ellenére az együttműködés folytatódott és az eredményeket jónak tartották. Ezek voltak a “jó” eredmények: egyre kifinomultabb fegyverek, genetikai kísérletek faji kiválasztásra, különböző tanulmányok éghajlatváltozások elősegítésére és az intenzív természeti erőforrások kiaknázása.

 A “kutatási anyagok” között emberi lények is voltak. Valójában, kezdetektől fogva Lucifer és követői játszottak a gondolattal, egy kívánságaik szerinti emberi faj létrehozásának ötletével. Úgy tervezték, hogy egy nap az egész univerzumot meghódítják, azt akarták, hogy az emberség rabszolgákból álljon. Az emberiség egy kis része uralkodna és a többi zokszó és kérdések nélkül szolgálta volna őket. A történelem folyamán az alsó univerzumban számtalan kísérletet tettek arra, hogy létrehozzanak egy rabszolga emberiséget és számtalan áldozata volt mindenféle kísérleteknek. Sok ezer embert hurcoltak el és titkos laboratóriumokban tanulmányozták őket. Az univerzum sok bolygójáról tűntek el férfiak és nők, elsősorban a Földről, melynek emberisége különösen alkalmasnak tűnt az uralkodásra.

Az emberrablások hosszú sorozata még ma is folytatódik. A legtöbb elrabolt soha sem tér vissza otthonába; mások elfelejtik élményeiket, megint mások emlékeznek és bátran tanúságot tesznek, de nem hisznek nekik, a szenvedés mellett még ki is gúnyolták őket. Mondani sem kell, hogy a Föld igazi hatalmasai tagadják az ilyen emberrablások lehetőségét és hagyják, hogy az áldozatokat mentálisan instabilnak tartsák.

Gondolkoztatok már azon, hová kerültek mindazok, akik naponta tűntek el otthonaikból? Nagy részük titkos laboratóriumokba kerülnek kísérletekhez használva őket, mint a tengerimalacokat. Gondoljatok bele és kezdjetek el imádkozni, hogy az Úr legyen irgalmas emberiségetekhez, akik nem kérdőjeleznek meg semmit, lehetővé teszik néhány gátlástalan egyén uralkodását felettük, és akiket semmi sem állít meg a hatalom elérésében és a pénzhajhászásban. Isten nélkül akartok élni, de nélküle nem tudtok vagy nem értetek semmit. A ti hatalmasaitok, a sötétség urai rendelkeznek veletek és ti hagyjátok, hogy hízelgő ígéreteikkel elvarázsoljanak. Olyanok vagytok, mint a gyerekek, akik azt hiszik, hogy csillogó drágaköveket kaptak, miközben azok csupán törött üvegdarabok a kezükben. Csak egy út maradt az üdvösséghez: Jézus Krisztus. Minden más út a szakadékba vezet. Ha tudnátok milyen mélységes mély ez a szakadék!

A földi és más bolygók tudósai évekig áthatolhatatlan katonai bázisokon egymás mellett titokban dolgoztak, ahol számos felfedezést értek el. Ezt a rejtett tevékenységet, ezt a titkot – melynek létét mindig tagadták – a vezetők semmi áron sem fogják bevallani. Azonban egy nap mindenre fény derül, a maga teljes drámai dimenziójában.

Azonban néhány hasznos felfedezés származott ezekből a kísérletekből és ezért Isten annak ellenére engedte meg, hogy tudta, az alsó univerzum zsákutcába került.

Isten azt is engedi, hogy az emberek között a leglázadóbbak is növekedhessenek. Bár a földi emberek szándéka nem a legnemesebb volt, Isten megengedte, hogy intelligenciájukkal hasznos dolgokat fedezzenek fel. Az intelligencia Istentől származik, ez egy ajándék. Még Lucifer intelligenciája is Istentől származik, őt egy hatalmas, fénnyel teli angyalnak teremtette. Isten elleni lázadása lerontotta az intelligencia ajándékát és Lucifer visszafejlődött: mint a fény angyala. Csak egy töredékét tartotta meg az eredeti intelligenciájának. Ez semmi Szent Mihály arkangyal intelligenciájához vagy más Istenhű arkangyalhoz képest. Ugyanez történt az emberrel: az Isten elleni lázadás okozta intelligenciájának visszaesését. Ez az oka annak, hogy úgy az ember, mint az ördög ravaszságot és megtévesztést alkalmaz csekély intelligenciája miatt. Az intelligencia rossz használata pusztító következményekkel járt, amit saját szemetekkel láthattok: csalás és mindenféle korrupció, ami az életet nehézzé teszi a Földön. Így, az intelligencia nem vezet valódi előrelépéshez, csak néhány jó eredményhez. A fejlődés valójában nem csak néhány felfedezés, mely új találmányokhoz vezet, hanem az emberi élet minden szempontból való felemelkedéséhez. Az igazi haladás mind fizikailag, mind lelkileg a teljes emberi lény evolúciója. Ez az oka, hogy miért található a Földön fájdalmas ellentmondás: a tudományos felfedezések, mint olyanok, nem hoznak igazi javulást az embernek. A haladás nem számolta fel az igazságtalanságot és az egyenlőtlenséget és nem is tette az embert jobbá. Az emberek továbbra is úgy viselkednek, ahogy elődeik tették: ölnek, lopnak és korruptak, noha most repülővel utaznak, gyógyszereket szednek stb. Szívük nem változott, ami annak a jele, hogy a haladás nem igazi fejlődés, mert az intelligencia egyre inkább eltávolodott a Teremtőtől, nem igazi intelligencia.

Isten megengedte anyagi létetek javulását, annak ellenére, hogy szinte mindig saját jóléteteket és profitotokat biztosították magatoknak. Ő elvárja, hogy térjetek meg és legyetek ismét olyan intelligensek, mint amilyenek voltatok az eredendő bűn előtt. Jézus azért is jött a Földre, hogy támogassa valódi fejlődéseteket, amely mindig Istenhez való visszatérést jelent, minden intelligencia és jólét forrásához.

A kezdeti lelkesedést követően, a Szövetségen belül elkezdődtek a nézeteltérések. A probléma mindig a szokásos volt: Ki volt a legnagyobb? Ki volt a parancsnok? Lucifer a földi embereknek kedvezett, mert több ezoterikus erejük volt és jobban tudtak kommunikálni a gonoszság szellemeivel. Ez nem felelt meg a többieknek, akik tudományban fejlettebbnek számítottak; nélkülük a Föld sosem ért volna el bizonyos eredményeket. Lucifer a maga módján oldotta meg a problémát. Mindkét felet több katasztrófával sújtotta és azzal fenyegette meg őket, hogy nem fog hatalmat adni senkinek. A nehézségek azonban nem értek véget, mert ennél a tragikus komédiánál sokkal komolyabb probléma jelent meg a színen.

Van néhány nagyon fontos pont ebben a szövegben: “Valójában, kezdetektől fogva Lucifer és követői játszottak a gondolattal, egy kívánságaik szerinti emberi faj létrehozásának ötletével.” Ez az alapvető kérdés: rabszolgák létre- hozása genetikai kísérleteken keresztül és belerángatni az embereket ennek a világnak a szellemi önzésébe. Mihelyst ebben az önző szellemi világban találják magukat, könnyű zsákmányai lesznek Lucifernek, aki összenyomja és elveszi a lélek helyét, ahol a Szentléleknek kellene lennie. Így az ember elveszti Isten Lelkét, csupán egy szikrányi marad meg. Ahogy az emberiség kiürítette Isten Lelkét, egyre gyengébb lesz. Az emberi lény csak Istenben éri el a tökéletességet, identitását, mert Isten képére és hasonlatosságára teremtődtek, és elérni a teljes életet csak Istennel együttműködve lehet. Ezt ne felejtsétek el!

A Földön miért nem tárták fel az igazságot más emberek jelenlétéről az alsó univerzumban? Miért nem mondják el az igazságot? Mert ez az igazság az emberiség mély sötétségében rejlik. Az igazságot nem mondják ki, mert a sátánt szolgáló földi hatalmasok félnek az igazságtól és rettegnek a gondolattól, hogy az Istenhívő testvérek eljönnek egy nap és ezzel vége lesz a gonosz emberek működésének. Az embert nem csak genetikailag módosították genetikai kísérletekkel, hanem félretájékoztatással, a lelkiismeret megváltoztatásával, Isten és a vallás értelmezésével: ez egy Isten kinyilatkoztatása elleni küzdelem.

Nézzük meg egy bizonyos pontját ennek a fejezetnek: a lázadó emberek korlátozzák magukat, ezzel korlátozzák intelligenciájukat. Az a civilizáció, mely Isten törvényein kívül épül, kudarcra van ítélve. Tudománya és hamis tudása össze fog omlani, ami nem Istentől származik. Isten arca kinyilatkoztatja magát a dicsőséges Úr arcán keresztül. Ez lesz a világ ítélete. Ez a szöveg azzal fejeződik be, hogy azok, akik Luciferhez tartoznak, nem tudják elviselni egymást, és nem bíznak meg egymásban. A végén Lucifer királysága szét fog esni. Mégis, mi hívők passzív szemlélők vagyunk, ahelyett, hogy együttműködnénk Jézus Krisztussal, aki az emberiséget jött el megmenteni és elviszi az embert és az emberiséget az új teremtésbe? Meghívottak vagyunk: ébredjünk fel, imádkozzunk, álljunk a saját lábunkra és fejlődjünk, hogy Isten arca és Mária arca kinyilatkozzon rajtunk keresztül. Keresztények, fedjétek fel magatokat, fedjétek fel Krisztus arcát, Mária arcát egész lényetekben, és teljes életetekben!

Megáldalak benneteket; a Szentlélek szálljon rá mindazokra, akik döntésükkel teljesen Jézus Krisztushoz tartoznak a Boldogságos Szűz Márián keresztül. Erősítsen meg a Szentlélek titeket. Adjon intelligenciát, bölcsességet és a Szentlélek hét ajándékát, hogy Istenben élhessetek és gyökerezzetek Istenben; hogy felfogjátok az időt, melyben éltek és a jeleket, hogy válaszoljatok Istennek és válaszoljatok azoknak, akik keresik Istent. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s