A történelem átírása –II. kötet – “Az univerzum és lakói” [1] –

Bevezetés 

Stefania Caterina und Tomislav Vlašić által

 

Stefania Caterina: Kedves testvérek üdvözlünk titeket. Szeretnénk a közeletekben lenni ebből az alkalomból és elkísérni titeket, mert fontos kérdés merült fel sokatokban az “Univerzum és lakói” című könyv megjelenése után. Igény merült fel, a könyv a tartalmának legfontosabb és alapvető részeinek elmélyítésére, melyek ezekben az időkben az utazáshoz szükségesek. Szóval, úgy döntöttünk, hogy némi betekintést nyújtunk a könyvből, meditációról, melyek a legfontosabbnak tűntek számunkra annak érdekében, hogy mindegyikőtöket előkészítsen mindenre, amit az Úr megmutat nekünk ezekben az időkben, és az összes eseményt, melyek hamarosan bekövetkeznek, hogy alaposabban megértsétek ennek az üzenetnek a tartalmát, az egész világegyetem Krisztusban való összegzéséről.

Tomislav Vlašić: Én is üdvözöllek benneteket, és röviden összefoglalom, a könyv tartalmát. A könyv ismerteti, hogy teremtette Isten a világegyetemet a kezdettől fogva, az univerzumba való visszatérésig, tökéletes harmóniában Istennel. Isten teremtette az univerzumot; minden dolgot Isten tiszta lelke teremtett. Isten teremtett mindent, hogy minden dolog boldog és tökéletes lehessen. Mint tudjátok, különösen ti keresztények, de mindnyájan, akik problémákkal és nehézségekkel éltek minden nap, valami belépett az emberiségbe, ami megakadályozza az embert, hogy teljesen boldog legyen és rájött; hogy különösen a halál lépett be az emberiség életébe. Két különleges esemény vezetett a korrupcióhoz: Lucifer árulása és lázadó angyalai és egyes emberiségek lázadása, különösen a Föld emberisége, akik vérszerződést kötöttek Luciferrel. Ezt követően az ember szabadságának tiszteletben tartásával Istennek át kellett alakítani a világegyetemet; így, egy univerzumból három univerzumot teremtett az emberiségek választásától függően:

  1. A magas univerzumban, ahol az emberek hűségesek maradtak Istenhez; mára jelentős előrehaladást értek el, olyannyira, hogy el sem tudjuk képzelni mennyire más az életük, mint a miénk;
  2. A középső univerzumban, az emberek jórészt közömbösek maradtak;
    3. Az alacsony univerzum fellázadt Isten ellen. A Föld is az alacsony univerzumban található. Azonban a problémák nem erre korlátozódtak. Az alacsony univerzumban, amely fellázadt Isten ellen Lucifer nagyon szorgosan dolgozott. Az emberek mellett, kiket Isten teremtett, hibrideket hoztak létre, keresztezve, azaz genetikailag módosított embereket; ez az alacsony univerzumban zavarhoz vezetett, különösen a Földön, mert a kapcsolat az alacsony univerzum és a Föld között különlegesen fejlődött az elmúlt néhány évszázadban. A Föld emberisége különböző fajokkal találkozott; különböző fajok is letelepedtek a Föld emberisége közé. Isten mindezt nem figyelte tétlenül. Sőt, tiszteletben tartotta az ember szabadságát, hogy tanulhasson hibáiból. Így, Isten lassan, lépésről lépésre követte az emberiséget segítve, hogy elfogadja Istenhez fordulását. Ebben a fázisban, amint azt már kifejtettük a könyvben, Isten többször beavatkozott az Istenez hű testvéreken és az angyalokon keresztül; Isten igaz emberek generációt is felkészített. A végén felkészített egy választott népet, Izrael népét, akiknek feladata volt, hogy felkészítsék az emberiséget Jézus Krisztus eljövetelére.


Jézus Krisztus eljövetelével az út újra megnyílt az emberiség és az egész univerzum számára, hogy visszatérjenek Istenhez. Az Egyház a Földön megkapta a feladatot, hogy ezt az egész univerzumban bejelentse az Istenhívő testvérek segítségével, akiknek megvannak a kommunikációs eszközei, hogy csatlakozzanak mind a három univerzumhoz. Mióta Jézus Krisztus eljött, mindenki keresi a Jézus Krisztussal való egyesülést, és minden univerzum arra törekszik, hogy egy család legyen Istennel. Az idők végén Isten minden gyermeke, mindazok, akik szeretnének beilleszkedni a tiszta lélek törvényeibe, előre fognak haladni, átalakulnak, és az új teremtésbe vitetnek. Azt hiszem, mindannyian olvastatok égi jelekről, jelentéseket emberrablásokról, híreket az UFOk-ról, stb. Minden, amit a Szentháromság Istene mondott nekünk, kinyilatkoztatásokat, hogy ráébressze az emberiséget a valóságra, ami körülveszi; azonban Jézus Krisztus nélkül nem kaptok világos képet, hogy mi történik a Földön, és az univerzumban, ezekben az időkben. Ez az, amiről beszélünk; megmutatjuk az utat, mely elvezeti az egész világegyetemet a Krisztushoz való visszatéréshez.

Úgy gondolom, hogy Szent Pál szavai a kolosszeieknek írt levelében egyértelművé teszi, hogy Jézus Krisztus, az Isten Fiának léte a kulcs, hogy megértsétek az eseményeket, hogy Ő a nép vezetője és egyesítője, és azt akarja, hogy az Atyához vigye őket. Szent Pál a kolosszeieknek írt levelének első fejezetében: 1:15-20: “Ő a láthatatlan Isten képmása, és minden teremtmény elsőszülöttje, mert benne teremtetett minden az égben és a földön, a láthatók és a láthatatlanok, a trónusok és uralmak, a fejedelemségek és hatalmasságok, Minden ő általa és ő érte teremtetett. Ő előbb van mindennél, és minden benne áll fenn. Ő a testnek, az egyháznak a feje; ő a kezdet, az elsőszülött a halottak közül, hogy az övé legyen az elsőség mindenben. Mert úgy tetszett az Atyának, hogy benne lakjon az egész teljesség, és hogy általa engeszteljen ki magával mindent, ami a földön és a mennyben van, azáltal, hogy békességet szerzett keresztjének vérével.

A láthatatlan Isten láthatóan feltárult Jézus Krisztusban. Manapság ez az igazság nagyon fontossá válik, mert Jézus Krisztus hogy láthatóan jelen akar lenni. Ő az életét adta értünk. Bárcsak tudatosan felismernétek, hogy ő láthatóvá fogja tenni magát; kopogtatni fog a szívetekben; hívni fog benneteket, mert minden lehetőség rendelkezésére áll, hogy beszéljen veletek: az angyalok és a rendkívüli eszközök. Ő elküldi a Szentlelket, hogy felébresszen titeket egy életre, mely nem összetört, hanem egyre győzedelmesebb napról napra; Egy élet, növekvő tömeggel, minőséget ad mindnyájatoknak. Persze, senki sem maradhat passzív: Isten nem kopogtathat ott, ahol az emberek nem hoznak döntéseket, nincsenek mély vágyaik; Ő továbbra is kopogtat, de ha az emberek továbbra is süketek maradnak, visszavonul. Ahogy Isten megszabadít minket, nekünk ugyanúgy akarni kell, hogy megszabadítsanak, bátorítsanak és átváltoztassanak. Igyekezni fogunk, hogy ebben az értelemben beszélgessünk veletek. Nem fogunk híreket mondani, hogy kielégítsük kíváncsiságotokat. A valóságról fogunk beszélni, melyet elérhettek belülről, a lehetőségről, ami a lelketekben van. Isten az Ő képmására és hasonlatosságára teremtett titeket ez fel kell, hogy ébresszen, ha készen álltok rá. Ezért kérjük, hogy kötelezzétek el magatokat, miközben próbáljuk – ahogy mondtuk – elmagyarázni a kulcsfontosságú pontokat a segítségetekre.

Szeretném kiemelni, hogy ebben a pillanatban, miközben hirdetünk, sok ember felajánlja életét Istennek a Boldogságos Szűz Márián keresztül és Jézus felemeli az emberek áldozatát, akik felajánlják magukat mindnyájatokért, hogy megérthessétek ezt a misztériumot, az üdvösség misztériumát.

Krisztus egész misztikus testének nevében megáldlak mindnyájatokat, akár tapasztaltok nehézséget, szorongást, aggodalmat vagy kétségeket; akár különféle szenvedéseknek vagy elnyomásnak vagytok kitéve a gonosz szellemek által. Megáldalak benneteket; az Úr adjon bőséges kegyelmet, hogy győzedelmeskedhessetek, és fokozatosan lépjetek be a fénybe, a megértésbe, hogy Jézus Krisztus bennetek van, előttetek, és Jézus Krisztus el fog vinni az új teremtésbe, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s