Az új emberek ünneplik az életet – Új meghívás mindenkinek

Drága Testvérek,

Folytatjuk imánkat értetek és megosztjuk veletek tapasztalatainkat, hogy Isten arca ragyoghasson az egész emberiségre.

Megerősítjük, amiről már korábban tanúskodtunk: a Szentháromság Egy Isten hatása napról- napra növekvő erejű. Szeretetével Isten meg akarja menteni és felemelni az egész univerzumot.

Az üzenetben, amit alább küldünk nektek, Isten cselekvésein keresztül fejezi ki magát. Néhány alapvető eleme van:

Mindenkit szeret; Mindenkit hív az üdvösségre. Szeretetében a lényeg a cselekvésében nyilvánul meg;

Isten határt szab a gonosznak; Nem engedi, hogy diadalmaskodjon. Minden korban helyzetekben és pillanatokban mentette az emberiséget, hogy legyőzze a gonoszt;

Minden eszközt megad nekünk. Különösen, egy magasztos eszközt ad nekünk: az Ő Édesanyját. Ki tudná úgy közvetíteni Isten szeretetét, mint Szent Anya, aki elmerül Istenben?

Azok az emberek, akik nyitottak az Isten-szeretetre érzékelik az isteni ösztönzéseket, hogy ünnepeljék az életet és a zsoltárossal énekeljék:

“Az Úr a te őrződ,
Az Úr oltalmaz téged, ő áll jobbod felől.
Nem árt neked nappal a nap,
sem éjszaka a hold.

Megőriz téged az Úr minden bajtól,
megőrzi az Úr lelkedet.
Megőrzi az Úr jártadat – keltedet
most és mindörökké. ”

(Zsolt 121: 5-8)

Mi szintén együtt ünnepeljük veletek az életet, és megáldunk titeket.
Tomislav Vlašić

 

A Szentháromság üzenete

“Isten állandóan működik az emberek érdekében. Ő minden egyes ember és az egész emberiség sorsát szívén viseli. Isten soha senkit nem felejt el, nem számít, milyen gonosz. Tényleg azt hiszitek, hogy Isten keményen fellép azok ellen, akik gonosz tetteket követnek el? Nem, hanem ők azok, akik Isten ellen harcolnak. Jézus ezekért a lázadó gyermekekért is ontotta vérét és továbbra is az életét adja mindenkiért az oltár áldozatában. Jézus meghal és feltámad minden szentmisében, melyet a Földön celebrálnak minden gyermekéért az egész univerzumban, mert Isten az abszolút szeretet. Mint egy Atya, aki mindnyájatokkal törődik elkötelezett, hogy korlátozza a gonosz tevékenységét és az katasztrófa lenne számotokra, ha ezt nem tenné meg. De akkor is, ha szemben áll a gonosszal, Isten mindig tiszteletben tartja szabadságotokat és az Ő igazsága irgalommal van tele. Ha nem ez lenne, akkor ti egy kegyetlen Isten diktatúrájában élnétek, ami nem igaz.

Isten minden embernek megad egy újabb esélyt, függetlenül attól milyen gonosz. Egyikőtök sem lenne az aki, ha Isten nem adott volna mindig még egy esélyt. Ezért minden ember számára van remény; mindig van remény a változásra, ha úgy akarja. Isten megvilágosít mindenkit; kegyelme úgy fúj mindenki mellett, mint a szellő, és elhozza hozzá Isten hangját; Fénye megvilágít mindenkit. Ha valaki azt mondta, hogy Isten nem létezik, vagy, hogy Ő nem érzékelteti Magát, akkor hazudik. A Szentlélek mindig érezteti Magát, ha van bennetek egy csöppnyi jóakarat. Az Ő cselekedete, hogy emlékeztessen titeket, arra hogy Isten gyermekei vagytok, és a Megváltó, Jézus Krisztushoz vezessen. Sajnos, nem mindig vagytok hajlandóak elfogadni a Szentlelket, és hallgatni Rá. Mindazonáltal, ha szeretnétek, hogy a fénysugár folyamatosan simogasson benneteket, a ti teljes lényetek átalakulási folyamata el fog kezdődni azzal a feltétellel, hogy ti őszinték lesztek és elkötelezettek a változásra.

Ha igen, akkor szükségetek van még egy alapvető lépésre: ajánljátok fel magatokat Istennek és tegyétek lehetővé Neki, hogy cselekedjen bennetek. Ha felajánljátok életeteket Istennek, és meg akartok felelni törvényeinek, Jézus Krisztus megkezdi a Megváltást bennetek: először is meg fog tisztítani a gonosztól és megbocsát nektek; utána rábíz titeket az Ő édesanyjára a Boldogságos Szűz Máriára.

Mária megbízása létfontosságú: mivel minden ember egy anya által testben születik a természet rendje szerint, így minden ember lelki újjászületése egy Anyán keresztül történik az Isteni Kegyelem rendje szerint. Értsétek meg jól: ha ti nem születettek újjá az Ő méhében, aki az Isten- Embert szülte, akkor nem éritek el a teljességet; utatokon gyengék lesztek. Ha Jézus nem bízna titeket Szűz Máriára, akkor lehet, hogy nem érnétek célt. Azonban a ti egyéni megbízásotok Máriához szükséges: meg kell tennetek a magatokét, bizalommal a kezébe helyezni életeteket. Szűz Anyátok tudja, mire van szükségetek; Szíve összhangban ver, Fiával, Jézussal. A ti Szűz Anyátok mindenben tiszta, és megmutatja az utat, hogyan érjétek el a tisztaságot; Ő erős, és megvéd a gonosztól; és mivel Ő egy Anya, átölel, amikor szenvedtek, és megért titeket; Gyengéden szólít a bajban, anélkül, hogy ártana, mert ő a leggyengédebb minden anya között.

 Amikor a Boldogságos Szűz Mária, Isten remekműve ott állt a kereszt alatt, Jézus, mint Anyát adta nektek, hogy elkísérjen benneteket az életszentség útján és visszatérjetek Istenhez; nem fog elhagyni, amíg Isten biztonságos karjaiba nem vezet. Ne hagyjátok el Őt sem, ha azt szeretnétek, hogy a megszentelődésetek könnyebb és gyorsabb legyen.

Jézus cselekedete az Atyához vezet. Mit jelent ez? Azt, hogy Jézus megismertesse az Atyát; megtanít, hogy szeressük Őt; Felfedi az Atya szeretetét felétek. Ha értitek és érzitek az Atya odaadó szeretetét, új teremtmények lesztek, és semmi sem lesz képes bántani titeket többé, még a halál sem. Sőt, akkor az Atya kezében lesztek, és soha senki nem fog tudni elragadni Tőle, ahogy ezt Jézus maga mondta. (Jn 10,29)

Ezért Isten nem vonja meg a jót senkitől; épp ellenkezőleg, arra törekszik, hogy mindenkit Maga felé vonzzon. Hasonlóképpen kell eljárnotok nektek is, ha Isten gyermekei vagytok: ne bíráljatok, ne ítélkezzetek, imádkozzatok mindenkiért még a gonoszakért és azokért is, akik ilyennek látszanak. Imádkozzatok mindazokért, akik ellenetek vannak és megkeserítik életeteket, nem fogjátok megbánni (Mt 5: 43-48) Isten bőséges áldást küld rátok, hogy majd megköszönjétek Neki mind az örökkévalóságért. A világ abban a pillanatban elkezd megváltozni, amikor az ember változik, és Isten gyermekeként kezd el viselkedni. Ne felejtsétek ezt el!

Akik elkövetettek valami rosszat, azt is mondom, aki nem tud megbocsátani magának vagy nem bocsátottak meg másoknak: közeledjetek Istenhez, aki szeret titeket, és mindig megbocsát nektek. Kezdjetek el élni Neki, és Ő a ti oldalatokon lesz; Új emberi lénnyé fog tenni titeket; Együttműködőjévé fog tenni titeket. Végül Lucifer rabszolgáinak mondom: még számotokra is van kiút, de komolyan el kell kötelezzétek magatokat a radikális átalakításra gondolkodásotokban és az életetekben, hozzátok rendbe a bajokat, Isten segíteni fog, de nem helyettesíthet titeket; ezért döntsetek Isten mellett és az út megnyílik számotokra is.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s