1.Levél a Jézus Krisztusban hívőknek és nem hívőknek

Az Új Emberek ünneplik az életet

Drága testvéreim,

Ismét itt vagyunk veletek, hogy különféle gondolatokat továbbítsunk nektek, melyeket összefoglalunk e cím alatt. Mint ahogy már korábban mondtuk, továbbra is visszafogottan élünk, mert így a legjobb Isten jelenlétében élni, megértve akaratát és gyakorlattá tennünk.

Az Úr azonban továbbra is hozzátok küld minket, akik azon az úton haladtok, melyet ezekben az években jeleztünk. Ő akkor küld minket, mikor azt szükségesnek látja, mert ismeri gyermekei nehézségeit a Földön.

Megpróbálunk nem visszatérni azokhoz a kérdésekhez, melyeket már hallottatok. Ehelyett mélyebb betekintést akarunk adni, hogy elkísérjünk és elmagyarázzuk nektek, milyen lépéseket tegyetek idén, amely nagyon dinamikus és ármánnyal teli lesz. Ebben az évben mindnyájan felkérést kaptok döntéshozatalra, hogy ne késlekedjetek hozzájárulni Krisztus munkájához az egész univerzumban.

1. Elsősorban lényünk identitását és cselekvését szeretnénk felvázolni. Sok éven át vettünk részt Isten akarata szerint a Krisztusban való összegzés munkájában az univerzumban, nem a különleges személyes érdemekért. Mi nem csak szimplán üzeneteket kaptunk vagy látomásaink voltak: egész életünk és létezésünk részt vett a Szentháromság munkájában néhány fenséges eszközzel, mint Szűz Máriával és Szent Józseffel együtt, valamint az idő rendkívüli eszközeivel: az angyalokkal, a Központi Nucleussal  és az Istenhez hűséges testvérekkel az univerzumban. Isten cselekedete belülről egyre inkább átalakít minket, hogy egy nap új emberi lények lehessünk az univerzumban Isten összes gyermekeivel együtt.

Spiritualitásunk a mi Urunk Jézus Krisztusban a Szent Evangélium megéléséből áll, a Názáreti Szent Család egyszerűségével  Assisi Szent Ferenc és Szent Klára mintájára. Életünk nem statikus-, hanem egy dinamikus szabályon alapszik: folyamatosan részt veszünk a Szentlélek csodálatos újdonságában, ami elvezet bennünket, egy békés és örömteli reményhez, mely túlmegy minden emberi reményen. Ez az újdonság megérinti legmélyebb énünket és meg nyilunk az egyetemes közösség számára, hogy Isten közösségében elérjük az angyalokkal, a szentekkel, az igaz emberekkel az élet teljességét, akik az univerzumot és a Földet lakják, és a testvérekkel a tisztítótűzben. (Purgatóriumban) Ez a részvétel motivál minket, hogy minél jobban felemeljük magunkat, a lélek tiszta törvényei szellemében, mely a Szentháromságból jön. Ezért ajánljuk életünket Jézusnak az igaz felülmúlhatatlan Szeplőtelen Szűz Mária és Szent József szívén keresztül, közösségben Krisztus Misztikus Testével, hogy élő szentséggé (Eucharist) váljunk. Ez az egyetlen módja, hogy elérjük a feltámadást és  hogy új emberi teremtmények legyünk.

2. Munkánk lényege, hogy Isten életét továbbítsuk nektek, mely az univerzumban folyik; egy dinamikus élet. Jézus következő üzenetében, ez világossá válik: “Az előttetek álló év bizonyos szempontból szép lesz, máskülönben nagyon nehéz… nehéz év lesz az alsó univerzum emberisége számára, különösen a Földnek …” . Azt is mondja, hogy “a katolikus egyház és más egyházak is alaposan meg lesznek tisztítva…” , és “egy mélyreható tisztító akcióra fog sor kerülni a Földön, mely  szintén sok fájdalmat fog hozni.”

Mi felajánlásunkkal és imáinkkal segítünk nektek. Meg fogjuk mutatni nektek a belső utak megvalósítását; figyelmeztetni fogunk a veszélyekről és tájékoztatni titeket, hogy milyen változásokat hozzatok életetekben. Azoknak, akik szeretnék az átváltozást, normális, hogy készek legyenek életük, viselkedésük, imádságaik változására és részt vegyenek a szentségekben; ők természetesen felelősen szeretnének cselekedni Isten előtt abban a helyzetben, melyben találni fogják magukat ebben az évben.

Emeljük fel fejünket a kérés szerint, megünnepelve az életet és nagy várakozásunkat kinyilvánítva, ahogy azt Megváltónk mondja.

“Ne hazudjatok egymásnak, ti, akik levetettétek

a régi embert cselekedeteivel együtt, és magatokra öltötték az újat,

aki teremtőjének képmására állandóan megújul a teljes megismerésig.”

(Kol 3: 10) ( 3. oszlop , 9-10 ) [1]

Jézus szavaival hagyunk most magatokra, sok szeretettel megáldunk és elkísérünk titeket.

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić

 

              Jézus 2014 január elsejei üzenete –  Egy Szép és Nehéz Év

“Gyermekeim,

Nagy áldást kívánok adni nektek az év első napján. Bátorítalak titeket, hogy még nagyobb felelősséggel folytassátok utatokat a rátok váró események felé.

 

Az előttetek álló év bizonyos szempontból szép lesz, máskülönben nagyon nehéz. Szép lesz azok számára akik engem választottak: azok, akik életemet választották egyre bőségesebb áldást fognak kapni. Valójában az összes kegyelmet megadom azoknak, akik őszintén válaszolnak, melyet sokan elutasítottak. Nehéz év lesz az alsó univerzum emberisége számára, különösen a Földnek: minden, amit a keresztények nem tudtak megvalósítani ezekben az években és végig az évezredek során, nehéz teher az egész emberiség számára bolygótokon. Ezért embereim mélyreható megtisztítását el kell kezdenem a Földön; meg kell tisztítanom az Egyházat.

Ebben az évben látni fogjátok a Katolikus Egyház és más Keresztény Egyházak megtisztításának kezdetét, mert a nevem többé már nem használható más célra, mint Atyám dicsőségére. A nevemet gyakran gyalázták, bitorolták a Földön, Isten nevét más célokra ​​használták, Az Ő hatalma,  “Mindazoknak azonban, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek…” (Jn 1, 12) Sajnos sok keresztény nem használta ezt az erőt bizonyosságot téve, hogy ők Isten gyermekei, inkább a világban legyenek sikeresek, így ők ennek a világnak a gyerekeivé váltak.

Idén alaposan meg fogom tisztítani a Földet, mely sok fájdalmat fog okozni nektek. A fájdalmat nem én fogom okozni, hanem választási képtelenségetek és  válaszotok hiánya, az összes Igenek, melyek valójában Nemek. Azonban nem kell félnetek semmitől, amíg ti határozottan bennem maradtok, és ha továbbra is egyesültök velem Mária és József Szívén keresztül. Ők olyan erősen egyesültek Velem, hogy Szívükben maradva azt jelenti, hogy Szívemben maradtok. Ezért mostantól rájuk bízlak titeket; hívjátok őket, imádkozzatok hozzájuk. Maradjatok most a rendkívüli eszközökkel egyesülve: az angyalokkal, a Központi Nucleo-val, Istenhez hűséges testvérekkel, a szentekkel és az igazakkal.

Nem azért mondom ezeket, hogy megijesszelek titeket. Azoknak, akik követnek Engem nem kell félniük semmitől, mert Fényemben járnak (Jn 8, 12) . Arra kérlek titeket, hogy hagyjátok abba a képmutatást és a ravaszságot; mert ha nem adjátok fel teljesen önzéseteket, akkor szenvedni fogtok. Tudom, hogy az életet választottátok, de ismerlek titeket, és azt is, milyen törékenyek vagytok. Van egy fajta törékenység ami nem a bűnből jön: ez az emberi lény törékenysége: mindent megteszek ezért a törékenységért.

Azonban van egy másfajta törékenység, mely a bűnből jön, a büszkeség és az önzés; nem csak gyengévé tesz, hanem el is pusztít titeket (Jn 1 , 5-16). Tehát van egy törékenység, mely nem teszi tönkre az emberi lényt, de van egy másik, mely elpusztítja azt. Magatokban felismerhetitek, ha törékenyek vagytok, mert elkövetettek egy bűnt, vagy törékenynek érzitek magatokat, egyszerűen mert emberi lények vagytok.

Ezért, ismétlem nektek, mit mondtam apostolaimnak és tanítványaimnak: legyetek óvatosak, hogyan hallotok (Lk 8, 18). Figyeljetek arra, hogy helyesen halljátok az evangélium minden szavát, az üzenetekből, mindent, amivel már megajándékoztalak titeket: azaz, engedjétek, hogy szavam megváltoztassa életeteket, mert különben ugyanaz a szó szenvedést okoz és elítél titeket. Nem akarom, hogy ez történjen; éppen ellenkezőleg, azt akarom, hogy Isten szabad, nyugodt, boldog gyermekei legyetek, Atyátok házában. Tehát adjátok oda szíveteket!

Az év folyamán, azt várom tőletek, hogy evangelizáljátok a Földet; de a kiindulási pont az Én kegyelmemnek kell lennie, egy egyszerű élet bennem egyesülve. Nem kérek nagy dolgokat; azt kérem, hogy maradjatok következetesek végig azzal, amit ezekben az években hallottatok. Ha ezt megteszitek, kegyelmem a sas szárnyaira fog emelni titeket. (Mózes 19:04)

Megáldalak benneteket  gyermekek, Anyámra és Szent Józsefre bízlak titeket. Arra kérlek, hogy sokat imádkozzatok az emberiségért ezen a Földön, akik oly messze vannak Szívemtől. Tegyétek meg mindezt és legyetek életem hírnökei és megígérem nektek, hogy semmilyen gonosz nem fog megérinteni titeket.

Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.


[1]  A Bibliai idézetek az Új Nemzetközi Verzióból (NIV) valók.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s