A mi Tanúságtételünk

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić által

 Kedves Olvasók,

az út ezen pontján, – mely egyre intenzívebb és tele van kegyelemmel – úgy érezzük, szükséges kiemelni néhány dolgot, hogy segítsen jobban megérteni, min megy keresztül személyiségünk, valamint a tanúság, melyet nektek sok éve hozunk ezen az oldalon is.

Ahogy észrevehettétek, az utóbbi időben, egyénileg és közösen ezen az oldalon írunk. A mi tanúságunk össze van kötve és kapcsolódik  küldetésünkhöz.  Ha mi egyénileg írunk, az azért van, mert a közös küldetés mellett mindegyikünk a saját személyes szolgálatát végzi Isten előtt; így a tanúság teljessé válik és gazdagodik mindkettőnk eredetiségével.

Amit tanúsítunk nektek nem tőlünk származik, mint Isten egyéni eszköze, hanem a mi Központi Nucleushoz (nucleo) való tartozásunk, mely egyike Isten különleges eszköze erre az időre. Már sokszor elmagyaráztuk nektek a különleges eszköz természetét és hatását, melyek ezek: a Központi Nucleus, az angyalok és az Istenhez hűséges testvérek az univerzumban. Ezért a mi tanúság tételünk a Központi Nucleus két tagjáé, akik a Földön élnek. Minden, ami nektek küldetett az a közösség és a cselekvés gyümölcse a Szentlélekben, mind a három rendkívüli eszköz között, melynek mi vagyunk a képviselői és szóvivői. Isten előre látta az ilyen eszközök teljes mértékű megnyilatkozását az egész emberiségnek, az Általa ismert megfelelő időben és módon, ez nem kettőnktől függ. Épp ellenkezőleg, rajtunk múlik, olyannak mutassuk magunkat, amilyenek vagyunk, anélkül, hogy elfordulnánk a szolgálattól, melyre Isten hívott minket. Ez az, amire Isten kért minket, és ez az, amit felelősségünk tudatában fanatizmus nélkül teszünk.

Nem azért mondjuk ezt, hogy magunkat a figyelem középpontjába állítsuk vagy, mert úgy érezzük feljebbvalók vagyunk másoknál, de valljuk, ahhoz, hogy segítsünk megértetni veletek, mi ebben az időben meghívottak vagyunk az Istennel való együttműködésben és cselekvésben, ami óriási és összetett. Bár ez egyrészt, lehetőséget nyújt számunkra, hogy különböző nézőpontokból figyeljük meg az univerzum eseményeit, és nem csak a Földről; másrészt, ez kötelezettség vállalást ad nekünk, hogy egy őszinte tanúságot tegyünk Isten és mindnyájatok előtt.

Isten arra kért minket, hogy legyünk tanúi, amit látunk és hallunk, annak érdekében, hogy segítsen haladni az Ő gyermekeinek ebben az időben. Így érthetitek mennyire fontos, hogy elkísérjünk titeket gyakori írással. Azt is megérthetitek, hogy Isten miért engedi meg a sok eszköznek, hogy rajtunk keresztül szóljanak: megmagyarázni nektek ezt az összetett és mély valóságot, melyet látunk és melyben mozgunk, de ez nem csak kettőnknek tartatott fenn, mert ezt az egész emberiség várja. Mi egyszerűen szeretnénk megnyitni részvételt kívánva bárkinek egy Isten tervéhez vezető utat ebben az időben: ami összegzés Krisztusban és az egész univerzumban.

Valójában a három rendkívüli eszköz szolgálata, hogy feltárja és tanúsítsa Isten tervének dinamizmusát Krisztusban összegezve és az egész teremtésben. Ebből származik az Egy és Szentháromság Isten kinyilatkoztatása. Ennek a tervnek a gyümölcse az egyetemes Egyház pompája lesz.

Magunk felajánlása Istennek a Szeplőtelen Szűz Mária Szívén keresztül, az életünk alapja és küldetésünk szíve, egyben a mi tanúságtételünk is.

Felajánljuk magunkat mindnyájatokért és megáldunk benneteket, megemlékezve rólatok állandóan imáinkban.

Stefania Caterina és Tomislav Vlašić

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s