Az egyetemes misszió elkezdődött

Ez valóban így van, drága olvasóim: az egyetemes misszió Isten minden erejével elindult; nem fog megállni és visszafordulni. Mielőtt elkezdenénk ezen töprengeni, áttekintjük legfontosabb pontjait az utolsó üzeneteknek, melyek Stefania Caterina-n keresztül tárultak fel, felkészítve minket erre a nagyszerű pillanatra.

A különleges eszközökön túl, a jóslat erre az időre az, hogy Isten összekapcsolja cselekedetével Krisztus egész Misztikus Testét, Krisztus hívőkkel, élőkkel és holtakkal az egész világmindenségben. „A jövő év kezdetén, az egész Misztikus Test fokozatosan fog bekapcsolódni Isten jelentős cselekedetébe, hogy egyesüljön Krisztusban az egész  teremtés”  mondja Szent Mihály arkangyal a 2012. november 20-i üzenetében. [1] Ugyanabban az üzenetben bejelenti az új nép születését: „Kezdve 2013-ban és mindazok akik az elmúlt  években teljes mértékben elfogadták Jézus Krisztust, mint  Isten Fiát és Megváltót és úgy döntöttek, hogy Istent hűségesen szolgálják, felajánlva életüket Márián keresztül, meghívást kapnak, hogy részesei legyenek az új népnek. Küldetésük lesz az egész univerzumban, hogy Jézus Krisztust hirdessék.” Szent Mihály ezzel folytatja: „Mindent amit Isten Fia hirdetett és megjövendölt meg kell történnie az Ő szent népében. Ő az Alfa és az  Omega:bármi kezdődött el Benne, Benne fog beteljesedni.”  

Az ekkorra megjósolt Szentháromság Hatalma és Isten Mindenhatósága meghozza Isten tervének befejezését. A Szentlélek megerősíti ezt a 2012. december 12-i üzenetében:Eljön a nap amikor Isten műve minden erejével megnyilvánul majd. Senki nem fog tudni szemet hunyni és a másik irányba nézni, mert menekvésnek nem lesz helye. Mások a világmindenség minden részéből egyesülnek ezekkel a kezdeti emberekkel, és egy nyájjá fognak válni a Pásztor, Jézus Krisztus köré. Isten ezeket az embereket fogja használni, hogy megvalósítsa az Ő élet tervét és legyőzze Lucifert a halál királyságát.”

A 2013. január 6-i üzenetében Szent Mihály az egyetemes misszió kezdetéről beszél nekünk. A küldetést ránk bízták, akik Krisztushoz tartozunk. Isten népének vezetőjévé az Istenhívő Alpha Centauri emberiséget helyezték a Föld emberisége helyett, holott Isten eredetileg ezt tervezte. A mi emberiségünk sajnos nem válaszolt megfelelő módon. Szent Mihály elmagyarázza: „Isten döntése a Földet illetően, hogy távlatokban lássuk az igazságot, de a jót és az irgalmat is. Isten nem engedhette meg egy törékeny és felkészületlen emberiségnek, mint a tietek, hogy ilyen terhet viseljen nagy felelősséggel.”

Szükséges volt, hogy egy rövid összegzést végezzünk az utolsó üzenetekből, hogy lássátok az üzenetek tartalmi fonalát, nehogy elvesszetek a részletekben és az emberi értelmezésekben. Most néhány pontot hozzá kívánunk tenni a mi tanúságtételünkkel titeket bátorítva.

1. Isten tökéletesen igazságos, az isteni tökéletességből fakadóan. Ugyanakkor az Ő igazsága a jóság és az irgalom. Ez a tökéletes igazság, mely életünket és minden valóságot visszatükröz. Meghívásunk van, hogy ezt alázattal és imával elfogadjuk.

Isten senkit sem utasít el, hitetlensége ellenére még a Föld emberiségét sem. Nekünk a Föld népeinek tanúsítanunk kellene ezt, miután mi magunk megismertük Jézus Krisztus szolidaritását velünk mindenben, kivéve a bűnt. [2] Ez a mi tanúságtételünk, Krisztuson keresztül legyőzni a gonoszt, értékes hozzájárulást adni az üdvösséghez az egész univerzumban. Senki sem menthet fel ettől a bizonyosságtól vagy helyettesíthet minket. Éppen ellenkezőleg, meghívottak vagyunk a gonosz leküzdésére Krisztus egész Misztikus Testével együtt.

2. Isten az Ő végtelen jóságában és intelligenciájában tudja, hogyan kell haladni és az eszközöket és a módszereket lehetővé tenni, hogy az egész világmindenséget az új teremtésbe vihesse. Cselekedete mindnyájunk javát szolgálja, beleértve minket a Földet is. Tudjuk ezt Ő általa, hogy az utolsókból lehetnek elsők és az elsőkből utolsók. [3] Azonban mindenki meghívott, hogy teljeségben legyen. Minden, amit Isten megteremtett az univerzumban árad a Földön is, és fordítva.

3. Isten cselekedete kibontakozik minden erejével és mi ezt tanúsíthatjuk nektek. Ha ezt a tettet a lelketek mélyén üdvözlitek, minden nap egyre többször tapasztalni fogjátok és másokra is ki fogjátok azt sugározni. Ezért mindenben legyetek hűségesek Istenhez, ahogy azt tanították.

4. Isten földi népeinek részvétele a világmindenség missziójában nincs vége vagy csökkent volna. Valójában, Isten fő tevékenysége eszközei által olyan lelki cselekedet, ami mindig is folyik az egész világmindenségben. Egy nap szemünk előtt a gyümölcsei nyilvánvalóvá válnak: az új teremtésben. Legyetek akkor bátrak!

5. Isten tevékenysége főleg bennünk kezdődik, hogy átváltoztassa magát egy külső kifejezésben. Ez volt a gyakorlat első Pünkösdkor, [4] minden szentek  tapasztalata. Isten cselekszik hogy elérje az embert, átváltoztassa őt tökéletes állapotú lénnyé, hogy Teremtőjével együtt uralni tudja a világmindenséget. Vegyetek részt Isten hatalmas művében, mely az új teremtés útjára indít titeket. A világegyetem Krisztusban való egyesülése nem varázslattal fog megtörténni, „turisztikai utazgatással” űrhajón, vagy más emberi módon, akik nem hajlandók Isten által átváltozni. Ne hagyjátok magatokat becsapni az ellenség fantáziája vagy az emberi értelmezések által!

6. Az univerzumban az Istenhez hű testvérek velünk együtt dolgoznak. Bár hatásuk elsősorban lelki: a Szentlélekben egyesülnek. Elmondták nekünk: „A mi leghatásosabb fegyverünk a Szentlélekben való egyesülés, ez sokkal erőteljesebb mint a mi tudományunk és technológiánk.”  

Értitek már: fokozatosan, egyre jobban belépünk a kozmikus Pünkösdbe [5], melyben Isten minden gyermekét bevezetik, misztikusan egyesülve Krisztussal, valamint minden nucleo-val a világmindenségben. Új ember teremtődik, aki az új teremtés felé fejlődik, hogy egy szívvel és egy lélekkel éjen [6] a Szentlélekben.

Imádkozzatok, elmélkedjetek, ajánljátok fel magatokat Istennek, tegyetek tanúságot Jézus Krisztusnak és akkor képesek lesztek arra, hogy megérintse lelketeket Isten erőteljes fellépése. Krisztussal egyesülve képesek lesztek észlelni Isten hatását, mely keresztül halad az Ő különleges eszközein: angyalokon, Központi Nucleus-on, Istenhez hű testvéreken. Az Istenhívő testvérek lehetővé fogják tenni nektek, hogy érezzétek az ő jelenlétüket és amikor Isten megengedi, be fognak mutatkozni a lelkeknek és a nucleo-nak, akik nyitottak és a kozmikus Pünkösdben élnek.

Mi fel fogjuk ajánlani magunkat Istennek és imádkozni fogunk mindnyájatokért, hogy egységben  maradjunk veletek. A mi közösségünk veletek aktív lesz: mindig meg fogjuk mondani- és elmagyarázzuk nektek, mire lesz szükségetek az utazásotokra Isten tervének megvalósulása felé.

Ne feledjétek, hogy a mi közösségünk a Szentlélekben az az erő, ami a gonosz erőket megrázza.

Testvéri öleléssel és az Egy és Szentháromság Istenével megáldva,

Tomislav Vlašić

[1] Az összes üzenet már említettük az oldalon

[2] Lásd Zsid 4: 15

[3] Lásd Mt 20, 16

[4] Lásd Ap., 2

[5] A kozmikus Pünkösddel kimerítően foglalkozik könyvében Stefania Caterina

„A történelem újraírása”  – I. kötet Isten gondolatában” 6. fejezet.                       

 [6] Lásd ApCsel 4: 32

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s